Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την νέα ωμή παρέμβαση Σόϊμπλε

Ραχήλ Μακρή: «Οι ψεύτες και οι κλέφτες τις πρώτες μέρες χαίρονται»

Πριν τις αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές η Κυβέρνηση Σαμαρά κατέθετε ένα μεσοπρόθεσμο παραλήρημα ψεμάτων και φαντασιώσεων για την δημιουργία  φρούδων ελπίδων.

Σε αυτές τις ελπίδες στηρίχθηκε το οικοδόμημα του φόβου για δήθεν αποσταθεροποίηση της Χώρας,  οι απειλές  Βενιζέλου και οι υποτιθέμενες εναλλακτικές των ποταμιών φερτών πολιτικών ιδεολογιών.

Σήμερα οι Γερμανοί γκρεμίζουν την ανάπτυξη του μεσοπρόθεσμου σαν χάρτινο πύργο, για να διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να μας πίνουν το αίμα για ένα μη βιώσιμο χρέος, που διογκώθηκε από τόκους και ληστρικά επιτόκια.

Ο κ. Σόϊμπλε αποκαλύπτει τα ψεύδη των  κυβερνώντων αποκαλύπτοντας  ότι: «Το χρέος της Ελλάδας, σύμφωνα με τις προγνώσεις της τρόικας, θα φτάσει το 2022 σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να χαρακτηρισθεί βιώσιμο. Γι’ αυτό ενδεχομένως η Ελλάδα να χρειαστεί ακόμα μία φορά περιορισμένη βοήθεια. Προϋπόθεση θα ήταν βεβαίως να συνεχίσει να εκπληρώνει τους όρους του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ».

Η ανάπτυξη του 3.3% το χρόνο πάει περίπατο και μαζί της εξαφανίζεται το προπέτασμα καπνού για δήθεν έξοδο από το μνημόνιο. Οι υποχρεώσεις μας ενδιαφέρουν τους δανειστές, γιατί δικαιώματα δεν έχουμε, αφού τα έχουν απεμπολήσει μαζί με την εθνική κυριαρχία, οι υπογραφές Σαμαρά και Βενιζέλου, στα μνημόνια.

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα κουρεύει μέχρι και 90% τα επονείδιστα χρέη, οι συνεταίροι των Βενιζελοσαμαρικών επεμβαίνουν για άλλα 10 δις από την σάρκα των Ελλήνων πολιτών.

Των πολιτών μιας χώρας που όχι  μόνο δεν θα δουν να αυξάνεται η ιδιωτική κατανάλωση αλλά θα δουν να κόβονται οι συντάξεις από την κατάρρευση ΙΚΑ και ΟΑΕΕ. Κατάρρευση που έρχεται ως αποτέλεσμα της αδυναμίας πληρωμής ακόμα και της ρύθμισης για 288.500 από τις 300.000 περιπτώσεις ασφαλισμένων που χρωστούν εισφορές στα ταμεία και δεν πληρώνουν όχι γατί δεν θέλουν, αλλά  γιατί δεν έχουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.