Ελεύθεροι και κατά συνείδηση οι Βελβεντινοί στις κάλπες!

Στην απόφαση για την κατά… συνείδηση επιλογή προσέλευσης στις κάλπες του δεύτερου γύρου των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, αλλά και των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής, καθώς και, φυσικά, της επίσης κατά συνείδηση επιλογής ψήφου κατέληξε η κρίσιμη, από κάθε πλευρά, λαική συνέλευση των κατοίκων του Βελβεντού που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης.

Παρουσία εκατοντάδων κόσμου στην κεντρική πλατεία, για μια ακόμη φορά πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη, δημοκρατική και καθ΄όλα ήρεμη συνέλευση, στην οποία ακούστηκαν πολλές απόψεις για τη στάση των Βελβεντινών την Κυριακή, καθώς και για την, μεγαλύτερη των εκτιμήσεων, προσέλευση στις κάλπες του πρώτου γύρου.

Πλέον, πληροφορίες του «Π.Λ.»κάνουν λόγο για εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για περισσότερους από 2.000 πολίτες, οι οποίοι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την ερχόμενη Κυριακή, αριθμός που, ασφαλώς, αποκτά ιδιαίτερη σημασία ειδικά για τις δημοτικές εκλογές…

Από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.