Ευχαριστήριο μήνυμα του Λ. Μαλούτα για το αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Κοζάνης



Οι πολίτες του Δήμου Κοζάνης με την καθαρή νίκη που έδωσαν στο συνδυασμό μας την Κυριακή 18 του Μάη, έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Στην αυτοδιοίκηση δεν έχουν θέση οι συγκεχυμένες και θολές απόψεις, αλλά οι ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες προτάσεις, όπως είναι αυτές που καταθέσαμε εμείς. Προτάσεις που διαμορφώθηκαν μέσα απ΄ τη γνώση, την εμπειρία, τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και το βασικό μας στόχο, την ανάπτυξη του τόπου.

            Με τη συμμετοχή τους στις εκλογές έδειξαν, επίσης, πως οι πολίτες στο Δήμο Κοζάνης δεν είναι απλώς θεατές των εξελίξεων, αλλά εκείνοι που αποφασίζουν και δίνουν σαφή και καθαρή εντολή σ΄ όσους εκτιμούν ότι αξίζουν πραγματικά.

            Τους ευχαριστούμε όλους. Είτε μας ψήφισαν είτε όχι. Απ΄ όλους αντλούμε δύναμη και κουράγιο για το έργο που έχουμε μπροστά μας. Ένα έργο που θα συνεχιστεί, θα εξελιχθεί και θα αποφέρει ακόμα περισσότερους καρπούς για όλους τη νέα πενταετία, χάρη στην ψήφο και τη στήριξη που θα μας δώσουν οι πολίτες την Κυριακή 25 του Μάη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.