Ανακοίνωση του συνδυασμού ΑΝΤΑΜΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Σερβίων-ΒελβεντούΟ συνδυασμός ΑΝΤΑΜΑ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λιάκο Πολυδεύκη, συμμετείχε στις εκλογές για το Δήμο Σερβιων Βελβεντού.
   Ζητήσαμε με αίσθημα ευθύνης την ψήφο των  δημοτών, με σκοπό την ανατροπή και την  αλλαγή πολιτικής στο Δήμο μας.
    Ο συνδυασμός μας έδωσε τη μάχη των εκλογών κρατώντας ένα ψηλό επίπεδο πολιτικής και πολιτισμικής αντιπαράθεσης προς τους συνυποψήφιους συνδυασμούς.
    Απευθυνθήκαμε στους δημότες με καθαρό  λόγο, πολιτική σκέψη  και συγκεκριμένο πρόγραμμα .   Παρά το γεγονός ότι λάβαμε την τρίτη θέση, αισθανόμαστε  ικανοποιημένοι και περισσότερο υπεύθυνοι απέναντι στους πολίτες – δημότες του Δήμου μας.
     Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους.
     Απευθυνόμενοι όχι μόνο στους ψηφοφόρους μας, αλλά και σε όλους του δημότες του Δήμου Σερβίων Βελβεντού, θέλουμε  να δηλώσουμε ότι θα συμμετέχουμε ενεργά στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ασκώντας δημιουργική αντιπολίτευση με σκοπό την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου, των υπηρεσιών του και  του θεσμικού του ρόλου, τόσο για την επίλυση των τοπικών ζητημάτων, όσο και για  την ανάσχεση της πολιτικής των μνημονίων, που ασκείται από την κυβέρνηση  σε βάρος του λαού, μέσω της υποβαθμισμένης αυτοδιοίκησης.
     Καλούμε τους δημότες να κρατούν υψηλό αγωνιστικό πνεύμα, με αυξημένο πολιτικό κριτήριο και να ενισχύσουν την προσπάθειά μας στο νέο Δημοτικό συμβούλιο, με κάθε δυνατή υποστήριξη και  ενεργή συμμετοχή για τον δημοκρατικό έλεγχο του Δήμου και τη συνολική αναβάθμισή του .
Ευχαριστούμε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.