ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δήμου Σερβίων – Βελβεντού: Συνάντηση με τα μέλη του ΚΑΠΗ Σερβίων – Το σημερινό πρόγραμμα και η κεντρική ομιλία

Το ΚΑΠΗ Σερβίων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος και υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Ενωτικής Κίνησης. «Δεν έλειψε και δεν θα λείψει κάτι από το ΚΑΠΗ. Ήμασταν και θα είμαστε κοντά σας μέσα από ένα σύνολο παρεμβάσεων και ενεργειών μας που πάντα θα προσθέτουν και θα βελτιώνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες» τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος αναπτύσσοντας παράλληλα τις δράσεις που υλοποιήθηκαν τα τρία προηγούμενα χρόνια και είχαν στόχο την στήριξη και  την προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του δήμου.
 
Στη συνάντησή του με τα μέλη του ΚΑΠΗ ο κ. Κωνσταντόπουλος εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας και χρηματοδότησης όλων των κοινωνικών δομών του δήμου «κινηθήκαμε σε ένα στενό οικονομικό πλαίσιο αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να λειτουργήσουν όλες οι δομές υποστήριξης και φροντίδας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη λειτουργία, από τον επόμενο Ιούνιο, του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) που θα παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα άτομα της τρίτης ηλικίας.
 
Η ίδρυση του ΚΗΦΗ είναι μία από τις παρεμβάσεις που έρχεται να προστεθεί στις κοινωνικές δομές του δήμου ενώ μέσα στα τρία προηγούμενα χρόνια μεταξύ άλλων: μειώθηκαν τα ανταποδοτικά τέλη (ύδρευση, αποχέτευση, καθαριότητα, φωτισμός) σε όλες τις ευπαθείς ομάδες κατά 50%, ο δήμος εντάχθηκε σε ευρωπαϊκά προγράμματα διανομής τροφίμων, και ενίσχυσης των παιδικών σταθμών (δωρεάν φύλαξη και σίτιση των παιδιών), σε προγράμματα απασχόλησης ΑΜΕΑ και απασχόλησης συμπολιτών μας ηλικίας 55 έως 65 ετών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014
Προσήλιο 7:30μ.μ. (Καφέ Καψάλη)
Λιβαδερό 9:00μ.μ. (Πολιτιστικό Κέντρο)

Πρόσκληση Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην κεντρική ομιλία στα Σέρβια, την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της ΄΄Ενωτικής Κίνησης΄΄
Δήμου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος
σας προσκαλεί στην κεντρική ομιλία του στα Σέρβια, την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων στις 8:30μ.μ.

Δήμος Ισχυρός – Ώρα για την ανάπτυξη – Ενωμένοι διαμορφώνουμε το μέλλον

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.