Σχόλιο του Δ. Λαμπρόπουλου για τα έργα του ποδαριού στο Δ. Βοϊου – Σύσκεψη με φορείς και συλλόγους



Την Τετάρτη 14 Μαΐου τέσσερις ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές, ο παλαιοκομματισμός έδρασε εν έτει 2014. Στην Εράτυρα έπεφτε …άσφαλτος σε έργο του Δήμου Βοΐου. Τα έργα δεν συμβαδίζουν με τα λόγια και τις …δεσμεύσεις για νέο ήθος στην πολιτική.

Τι να δείξει η απερχόμενη Δήμαρχος Βοΐου; Πως κάνει έργα; Ποιον να παρασύρει; Τους πολίτες της Εράτυρας; Ποιος θα την πιστέψει; Ο κόσμος που περιμένει ο Δήμαρχος να λέει την αλήθεια αλλά και να πράττει αναλόγως;

Δήμαρχος των μερεμετιών χαρακτηρίστηκε εδώ και εβδομάδες η κα Ορφανίδου και το απέδειξε κιόλας πριν καν φτάσουμε στην κάλπη! Οι φωτογραφίες είναι αψευδείς μάρτυρες!


 

Ο Δ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ , ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ

Πρώτη φορά υποψήφιος Δήμαρχος
άκουσε και μίλησε με συλλόγους

«Είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος, ακόμα και εν ενεργεία Δήμαρχος, προκαλεί μια συνάντηση για τα θέματα που αφορούν τους συλλόγους του Βοΐου» τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Εράτυρας Κώστας Τζημόκας στην συνάντηση εκπροσώπων συλλόγων από όλο το Βόιο με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Λαμπρόπουλο.

Μαζί του συμφώνησαν και άλλοι πρόεδροι συλλόγων, όπως ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Γαλατινής Ζήσης Πάτρας, ο εκπρόσωπος της Ακαδημίας Εράτυρας Κων/νος Μήλιος, η Φρειδερίκη Αρβανίτη Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πελεκάνου, οι οποίοι και μίλησαν στην συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο ΔΕ Ασκίου το απόγευμα της Τετάρτης 14 Μαΐου 2014.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των συλλόγων ζήτησαν την στήριξη του Δήμου Βοΐου ως προς την τοπική αγορά, ώστε όλες οι προμήθειες να γίνονται από αυτή, κάτι που είναι και προσωπική δέσμευση του Δημήτρη Λαμπρόπουλου.

Επίσης ζήτησαν την στήριξη του Δήμου για μετακινήσεις ομάδων για τοπικά πρωταθλήματα με αυτοκίνητα του δήμου σε μια εποχή που οι γονείς δυσκολεύονται να μετακινήσουν με ίδια μέσα τα παιδιά τους.
Επίσης ζήτησαν να ολοκληρωθούν οι αθλητικές υποδομές στην Γαλατινή και αλλού ώστε να απολαύσουν οι νέοι αυτές τις εγκαταστάσεις οι οποίες φθείρονται.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος δεσμεύτηκε πως η στήριξη στους συλλόγους όλων των περιοχών θα είναι η μεγαλύτερη δυνατή, με όλα τα μέσα που υπάρχουν. Εξήγησε δε πως αυτό πηγάζει από το γεγονός πως στο πρόγραμμά του ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι βασικός μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού.

«Οι σύλλογοι έχουν πολλή δουλειά να κάνουν μαζί μας» τόνισε ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος, «είναι οι φορείς που κράτησαν τις μικρές κοινωνίες του Δήμου και στα χρόνια της κρίσης, πρέπει όλα όσα κάνουν να γίνουν πιο οργανωμένα πλέον, ώστε να υπάρχει όφελος για την οικονομία της περιοχής και από την πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα.  

Ο κ. Λαμπρόπουλος δεσμεύτηκε πως οι συναντήσεις αυτές θα είναι πολύ συχνές μόλις αναλάβει την διοίκηση του Δήμου από τον Σεπτέμβριο ώστε να καταρτιστεί και ενιαίο σχέδιο για όλο το έτος αλλά και να λύνονται προβλήματα που θα ανακύπτουν στην πορεία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.