Δήλωση της Ουζουνίδου Ευγενίας σχετικά με το πρωτοφανές σκάνδαλο των ιδιωτικών εταιριών Energa και Hellas Power



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

«Εγκληματική ανευθυνότητα και ύποπτη στάση από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Δήμαρχο Αθήνας»

Το πρωτοφανές σκάνδαλο με τις ιδιωτικές εταιρίες Energa και Hellas Power, που εισέπρατταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό της ΔΕΗ από το “χαράτσι” και τα δημοτικά τέλη χωρίς ποτέ να τα αποδίδουν στο Δημόσιο, εκθέτει τώρα την κυβέρνηση, αλλά και τον δήμαρχο Αθήνας κ. Καμίνη.

Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν τις κατασχέσεις για ελάχιστα χρέη, το Ελληνικό Δημόσιο και ο Δήμος Αθήνας δεν παρέστησαν στη δίκη των υπευθύνων της εταιρίας που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 250 εκ. ευρώ για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα ως πολιτική αγωγή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δικηγόρος των υπευθύνων του σκανδάλου είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Βορίδης, αποκαλύπτοντας έτσι το πέπλο διαπλοκής γύρω από την προσπάθεια αθώωσης όσων καταχράστηκαν τεράστια ποσά εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων.

Οι κ.κ. Στουρνάρας και Καμίνης οφείλουν να δώσουν τώρα εξηγήσεις και να σταματήσουν να καλύπτουν τους “ημετέρους” τους.  

Δήλωση της Ουζουνίδου Ευγενίας, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

Η Ν.Δ. οφείλει να απαντήσει αν καλύπτει τον Κοινοβουλευτικό της Εκπρόσωπο κ. Βορίδη  διότι για μια ακόμη φορά θέλουμε να υπενθυμίσουμε στην Ν.Δ. ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.

Έκθετος και υπόλογος είναι και ο κ. Καμίνης ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει εξηγήσεις στους δημότες του Δήμου Αθηναίων γιατί αποφάσισε να μην παραστεί ως πολιτική αγωγή ο Δήμος Αθηναίων παρόλο που οι εταιρείες αυτές καταχράστηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ δημοτικά τέλη.

Ο Ελληνικός λαός θα απαντήσει με την ψήφο του στις 18 και 25 ΜΑΪΟΥ στην κυβέρνηση της διαπλοκής και όσοι είναι υπεύθυνοι και για τη διαπλοκή και για την παράβαση καθήκοντος θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.