Άρθρο της Κατερίνας Σιακαβάρα για τη γιορτή της μητέραςΕίναι αλήθεια πως το να είναι η γυναίκα μάνα είναι τέχνη. Ανέκαθεν είχε πολλαπλή ιδιότητα και πολυσχιδή ρόλο: Μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, νοικοκυρά. Σε μια διαρκώς μεταλλασσόμενη εποχή, βρίσκεται αντιμέτωπη με όλο και περισσότερες προκλήσεις και αντιξοοότητες.

Η μητέρα είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή μας. Της αξίζουν πολύ περισσότερα από μια ετήσια γιορτή, της αξίζει καθημερινή αγάπη και τιμή, σεβασμός και ευγνωμοσύνη.

Τιμούμε τη μητέρα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας για την αγάπη και την πολύτιμη κοινωνική προσφορά και τις θυσίες που συμβολίζονται στο πρόσωπό της. Τιμώντας τη μητέρα τιμούμε το ανθρώπινο γένος.

΄΄Χρόνια Πολλά΄΄ σ’ όλες τις μανούλες του κόσμου και ένα «μεγάλο ευχαριστώ», που είναι πάντα δίπλα μας, όταν τις χρειαζόμαστε και όταν δεν τις χρειαζόμαστε, με το ένστικτό τους και την ανιδιοτελή τους αγάπη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.