Άρθρο του Γκόνη Φώτη για τη γιορτή της μητέρας

Η  δεύτερη Κυριακή είναι αφιερωμένη στο σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μας, στη μητέρα.  Το πιο αγαπημένο και οικείο πρόσωπο που όχι μόνο προσφέρει ζωή, αλλά  με την άδολη και ακατάλυτη αγάπη, αφοσίωση ,στοργή και θυσία μάχεται και αγωνιά καθημερινά για τα παιδιά της.

Η μητρότητα και η οικογένεια αποτελούν ύψιστο αγαθό   απ΄ όπου απορρέουν οι σύγχρονες αξίες και αποτελούν την ουσιαστική βάση πάνω στην οποία χτίζονται η ανάπτυξη και η κοινωνική συνοχή.

Είναι λοιπόν, αδιαμφισβήτητη η ανάγκη και υποχρέωση ο εορτασμός της    <<γιορτής της μητέρας >> όχι μόνο την καθορισμένη ετήσια επέτειο αλλά κάθε μέρα, σε κάθε έκφανση της ζωής μας, μέσα από κάθε δραστηριότητα και πράξη.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, εύχομαι ολόψυχα σε όλες της μητέρας και σε κάθε μία χωριστά, Χρόνια Πολλά, υγεία και δύναμη για να μπορούν να επιτελούν με επιτυχία τη θεμελιώδη και ζωογόνο αποστολή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.