Βίντεο: Περιοδεία Λ. Μαλούτα σε τοπικές κοινότητες



«Ο Δήμος Κοζάνης φροντίζει κάθε δημότη, κάθε τοπική κοινότητα, κάθε χωριό και συνοικία με την ίδια προσήλωση στην κοινή πορεία όλων μας», σημείωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, μιλώντας σε κατοίκους του Μαυροδενδρίου και της Ποντοκώμης, της Σκήτης, του Ανθοτόπου, των Λιβερών και των Σιδερών, τους οποίους συνάντησε κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του ενόψει των εκλογών της 18ης Μαΐου, το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου.
 
Ο Λάζαρος Μαλούτας, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης», θύμισε στους κατοίκους πως οι δράσεις, τα έργα, οι πολιτιστικές πρωτοβουλίες, οι ανάγκες, οι επιτυχίες και οι αγώνες, επιτρέπουν σε όλους να συμμετέχουν, να μοιράζονται την προσπάθεια αλλά και τα αποτελέσματά τους.
«Είμαστε τόσο κοντά πια και οι αποστάσεις έχουν μικρύνει αλλά και η τεχνολογία βοηθάει που μπορούμε να μιλάμε για ενότητα σε όλα, για κοινές δράσεις και κοινούς αγώνες».
 
Ο κ. Μαλούτας επιβεβαίωσε τη θέληση και την πολιτική παρέμβαση του, όπου χρειάστηκε και όπου επίσης απαιτηθεί για την ολοκλήρωση των μετεγκαταστάσεων οικισμών όπως της Ποντοκώμης, σημειώνοντας την συμβολή του Δήμου και των υπηρεσιών του στις διαδικασίες απαλλοτρίωσης αλλά και σε όλη την διαδικασία προετοιμασίας του χώρου μετεγκατάστασης.
Επίσης επιβεβαίωσε την συνεχή παρακολούθηση του Δήμου σε θέματα περιβάλλοντος που αγγίζουν κι άλλους οικισμούς όπως του Μαυροδενδρίου. Ο Λάζαρος Μαλούτας δεν παρέλειψε να τονίσει την σημασία που έχει η ΔΕΗ για την περιοχή με την διαχρονική της παρουσία, καθώς και τη σημασία να βρίσκεται η ΔΕΗ υπό συνεχή, δημόσιο έλεγχο σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Μαλούτας ξεκίνησε την προεκλογική του δραστηριότητα με επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, αλλά και θεματικές συναντήσεις με εργαζόμενους και συλλόγους, συνοδευόμενος από υποψηφίους Συμβούλους του συνδυασμού «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης».

Στη συνάντηση που είχε με τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους σημείωσε τη στήριξη του Δήμου στους αγώνες για τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, τα οποία στήριξαν τον πληθυσμό της υπαίθρου για δεκαετίες.

Δείτε το βίντεο της περιοδείας:

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.