Ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Κοκάνης Αχιλλέας: «Πάμε κόντρα στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία»
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Οι καιροί είναι αδιαμφισβήτητα κρίσιμοι. Η περιφέρεια μας βρίσκεται σε εποχή μεγάλης δοκιμασίας και έτσι αυτές οι εκλογές αποτελούν κομβικό σταυροδρόμι για τον τόπο. Ο δρόμος που θα έχει μπροστά της η νέα Περιφερειακή Αρχή θα είναι ιδιαίτερα δύσβατος. Μονόδρομος λοιπόν είναι η στήριξη των προσώπων και των πολιτικών που με συγκεκριμένο σχέδιο ανασυγκρότησης  θα απαντήσουν στις προκλήσεις που επιβάλει η κοινωνία.

Για την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου φυσικά δεν αρκούν απλά οι προθέσεις, οι διακηρύξεις και οι υποσχέσεις αλλά χρειάζονται και οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα έχουν την ικανότητα, την γνώση και την όρεξη να συγκρουστούν με νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος.

Κόντρα στον λαϊκισμό και την δημαγωγία και με όπλο την εμπειρία, την ειλικρίνεια και τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της, ο συνδυασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ διαθέτει τις λύσεις που  έχει ανάγκη η Δυτική Μακεδονία.

Είναι για μένα ξεκάθαρο πως η Επικεφαλής της ΕΛΠΙΔΑΣ, Γεωργία Ζεμπιλιάδου συγκεντρώνει όλα τα κατάλληλα προσόντα για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και για αυτό την στηρίξω εμπράκτως με την υποψηφιότητα μου».

Ποιός είναι ο Α. Κοκάνης
Ο Κοκάνης Αχιλλέας γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1988 όπου ζει και εργάζεται σήμερα. Γιός του Γιώργου Κοκάνη και της Ευγενίας Τανοπούλου. Είναι οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το 2010. Συνέχισε τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) στο ίδιο Ίδρυμα όπου και είναι τελειόφοιτος. Ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές εργάσθηκε ως Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων στην Θεσσαλονίκη και από τις αρχές του έτους εργάζεται στο οικονομικό τμήμα εμπορικής επιχείρησης στην Πτολεμαΐδα.
Ασχολήθηκε με τα κοινά στο Πανεπιστήμιο και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του Παν. Μακεδονίας κατά τα Ακαδημαϊκά Έτη  2008-2009, 2009-2010 καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων από το 2011.

Αδαμίδης Γιάννης: «Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι για τον τόπο σου»
 (Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)

«Είναι ωραίο πάντα να συμμετέχεις σε συλλογικές προσπάθειες με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες με σένα και διαθέτουν όνειρα, ιδέες, απόψεις και συγκεκριμένες προτάσεις. Ανθρώπους που όχι απλά υπόσχονται, αλλά θα αγωνιστούν πραγματικά για να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων της Φλώρινας, με όπλα τη γνώση και την εμπειρία τους, το σχέδιο και φυσικά την αγάπη τους για τον τόπο μας».

Ποιός είναι ο Γ. Αδαμίδης
Γεννήθηκε  το 1961 στη Θεσσαλονίκη και από το 1982 κατοικεί στο Φιλώτα.
Εργάζεται στη ΔΕΗ Α.Ε., στo Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.
Διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλώτα (01/01/1999 – 31/12/2002) και του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φλώρινας (01/01/2003 – 31/12/2006) & (01/01/2007 – 31/12/2010).
Υπήρξε αθλητής και προπονητής Βόλεϊ σε Ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι παντρεμένος με την  Παπαφυλάκη  Ζωή και έχει δύο κόρες, την Ευγνωσία και τη Βασιλεία.

Τετάρτη 30 Απριλίου
Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της νίκης στην Π.Ε. Φλώρινας

Το ψηφοδέλτιο της νίκης στην Περιφερειακή Ενότητα της Φλώρινας και τις προγραμματικές προτάσεις για την περιοχή θα παρουσιάσει την Τετάρτη 30 Απριλίου ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 19.00 στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ της Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.