Υποψηφιότητα Κώστα Μιμίκου με τον συνδυασμό του Θ. Μουμουλίδη

Αποτέλεσε τιμή για μένα και συγχρόνως πρόκληση, η πρόταση του συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ» και προσωπικά του Θέμη Μουμουλίδη, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης που θα διεκδικήσει να κάνει πράξη την αλλαγή εποχής στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Έχοντας συναίσθηση των δυσκολιών που περνά η χώρα μας και κυρίως οι συμπολίτες μας στη Δυτική Μακεδονία, εξαιτίας της πολύπλευρης και πολυεπίπεδης κρίσης και έχοντας συγχρόνως την πεποίθηση ότι η ενεργός συμμετοχή όλων και κυρίως η ανατροπή του σημερινού πολιτικού κατεστημένου, αποτελούν τη μόνη ελπίδα, αποφάσισα να συμμετάσχω στη κοινή προσπάθεια, αποδεχόμενος τη πρόσκληση.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα άλλωστε συμπορεύεται με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο και γενικότερα με τις παραγωγικές και κοινωνικές ανάγκες και λειτουργίες της υπαίθρου. Σε μια περίοδο μάλιστα που ο αγροτικός κόσμος βυθίζεται στην απόγνωση, αδυνατώντας να ανταποκριθεί, όχι μόνο στο διευρυμένο παγκόσμιο ανταγωνισμό, αλλά και στις στοιχειώδεις απαιτήσεις της καλλιεργητικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας.

Δεν είναι όμως λίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι στις πόλεις και κυρίως οι νέοι μας, που δυστυχώς αποτελούν πλέον το «καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν». Τα καλύτερα μυαλά αποχαιρετούν τη χώρα, τις οικογένειές τους και αναζητούν την τύχη τους και την καριέρα τους στο εξωτερικό.

Με αυτά τα δεδομένα, η ανασυγκρότηση του παραγωγικού και κοινωνικού ιστού της περιφέρειας φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.

Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε όραμα στην κοινωνία και κυρίως στους νέους.

Με τη συμμετοχή μας, με τον καθημερινό αγώνα μας, με την ψήφο μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΜΙΚΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ Τ.Ε.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.