Πρόγραμμα επισκέψεων των επόμενων ημερών του Θ. Καρυπίδη

Σήμερα Τρίτη 29-4-2014 και ώρα 18:00, ο Θεόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Πλακεντά Παναγιώτη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα επισκεφτεί τις ακόλουθες περιοχές: Μαυροπηγή, Προάστειο, Ασβεστόπετρα, Περδίκα, Πτολεμαΐδα.

Αύριο Τετάρτη 30-4-2014 και ώρα 10:00, ο Θεόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Αδαμόπουλο Σωτήριο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς. Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και θα επισκεφθεί Δημοτικές Ενότητες της Π.Ε. Καστοριάς.

Επίσης, την Τετάρτη 30-4-2014 και ώρα 18:00, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Πλακεντάς Παναγιώτης, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα επισκεφτεί τις ακόλουθες περιοχές: ΚΑΛΑΜΙΑ, ΣΚΗΤΗ, ΑΝΘΟΤΟΠΟΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΛΩΝΑΚΙΑ, ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ, ΣΙΔΕΡΑ, ΛΙΒΕΡΑ, ΠΟΝΤΩΚΟΜΗ, ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.