Δύο νέες υποψηφιότητες από τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ»Δεληγεώργης Τρύφων: «Οι νέοι πρέπει να μπούμε μπροστά».
 (Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Η δέσμευση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου πως το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και ο τομέας της παιδείας γενικότερα, θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Περιφέρειας μας, δεν ήταν δυνατόν να με αφήσει ασυγκίνητο. Όταν μάλιστα αυτή η δέσμευση προέρχεται από ανθρώπους που βαδίζουν με συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο που θα επενδύει αποτελεσματικά τους διαθέσιμους πόρους και θα αξιοποιεί τους ικανούς ανθρώπους της περιοχής μας, τότε θα ήθελα και γω ως νέος άνθρωπος να συμμετάσχω σ΄ αυτή την προσπάθεια.

Γνωρίζω πως το παρόν είναι δύσκολο, αλλά για να διαμορφώσουμε το μέλλον που μας αξίζει και θέλουμε, πρέπει να μπούμε μπροστά εμείς οι νέοι. Να συνδυάσουμε τις δικές μας γνώσεις και τα δικά μας όνειρα, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες των μεγαλυτέρων και όλοι μαζί να ξαναφέρουμε τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης».

Ποιός είναι ο Τ. Δεληγεώργης

Γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στη Μαυροπηγή. Είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι ενεργό μέλος και τα τελευταία τρία χρόνια πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροπηγής «Η Ειρήνη».

 

Δελινιώτης Λάμπρος : «Η Γ. Ζεμπιλιάδου θα μας δικαιώσει όλους».
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

“Σήμερα, που κρίνεται το μέλλον του τόπου μας και το πού θα μπορέσουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν τα παιδιά μας, ο αγώνας για μια περιφερειακή αυτοδιοίκηση που θα μπορεί ν’ αξιοποιεί κάθε ευκαιρία είναι ο αγώνας που πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Γι’ αυτό μπήκα σ’ αυτόν τον συνδυασμό. Γιατί στο πρόσωπο της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου βλέπω την Περιφερειάρχη που θα μας δικαιώσει όλους”.

Ποιός είναι ο Λ. Δελινιώτης

Γεννήθηκε το 1948 στα Κρανίδια Σερβίων. Παντρεμένος, πατέρας τριών ενήλικων παιδιών. Ασχολήθηκε ως αθλητής από μικρή ηλικία σε αγώνες ταχύτητας σε περιφερειακούς αγώνες, ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
Μέλος της Διοίκησης του ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, καθώς και στον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων “ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ”.
Διετέλεσε προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Σερβίων και συνδικαλιστής στα ΕΛΤΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.