Οι 62 των «Αδέσμευτων Πολιτών» του Δήμου Κοζάνης ήρθε η ώρα να μιλήσουν – Του Αλέξανδρου Γεωργιάδη



Έναν συνδυασμό που πραγματικά πολλοί δήμαρχοι θα θελαν να δημιουργήσουν με αυτήν την επωνυμία αλλά δεν μπορούσαν να την κολλήσουν  γιατί ήταν και θα είναι δέσμιοι αυτών των  καθεστωτικών εξουσιών αφού αυτούς αντιπροσώπευαν τόσα χρόνια και αντιπροσωπεύουν ακόμη και σήμερα.

Μπράβο στον συνδυασμό του κύριου ΚΥΡΓΙΑ που κατάφερε και μπήκε μες στον αγώνα των εκλογών. Αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι και ένα όπλο το οποίο μπορούμε τώρα σαν αδέσμευτοι πολίτες και προδομένοι από τα καθεστωτικά τερτίπια και παιχνίδια να χρησιμοποιήσουμε για να αμυνθούμε. Ναι τώρα έχουμε αυτό που έλειπε από την πόλη μας το όπλο και ευχαριστούμαι τον υποψήφιο δήμαρχο μας τον κύριο ΚΥΡΓΙΑ που μπόρεσε και κατόρθωσε και μας το έφερε. Ελάτε λοιπόν πολίτες της ΚΟΖΑΝΗΣ να το χρησιμοποιήσουμε μαζί με το άλλο μεγάλο όπλο που μας έχει απομείνει την ψήφο μας απέναντι τους.

Οι 62 των ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ δεν θα καταθέσουν τα όπλα ποτέ και μετά τις εκλογές ανεξαρτήτου αποτελέσματος, βάλαμε στόχους δεσμευτήκαμε σε αυτούς που μας στήριξαν και πρέπει να τους πετύχουμε για την ανάπτυξη της πόλης μας, ελάτε σας περιμένουμε για ένα κοινό αγώνα.

Η ιστορία απέδειξε ότι ο πόλεμος δεν κερδίζετε με αριθμητική υπεροχή  αλλά με την καρδιά και την τόλμη.

Είμαστε εδώ δίπλα σας και σας περιμένουμε ελάτε να  απελευθερώσουμε επιτέλους  την πόλη μας από την κατάρα των μακροχρόνιων καθεστωτικών και αιώνιων πελατειακών πολιτικών συμφερόντων .

Έχουμε εμείς δημιουργήσει την δύναμη τώρα συνταγματικά, είμαστε οι ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ενώ εσείς έχετε το μόνο όπλο που εμείς σας ζητάμε και το καθεστώς φοβάται, την ΨΗΦΟ σας, άρα αυτό που απομένει είναι η τόλμη πολίτες της ΚΟΖΑΝΗΣ, ελάτε εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει τον πόλεμο ελάτε να τον τελειώσουμε παρέα…

Αλέξανδρος Γεωργιάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.