Δήλωση υποψηφιότητας του Νίκου Βουνοτρυπίδη με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Εποχή»



Στη σημερινή εποχή, όπου η οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα έχει κυριεύσει την καθημερινότητά μας, ο καθένας από εμάς αισθάνεται να βάλεται συνέχεια από εκατοντάδες προβλήματα, που μας έχουν αλλοιώσει τόσο ως ανθρώπους, όσο και ως πολίτες.

Απέναντι σε αυτήν τη μίζερη πραγματικότητα, απέναντι σε αυτή τη στασιμότητα και το τέλμα, δεν θα μπορούσα να σταθώ αμέτοχος παρατηρητής.

Στην πρόκληση για ανέλιξη του νομού μας, δηλώνω παρών, με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη, Θέμη Μουμουλίδη.

Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό “αλλάΖουμε εποχή”

Με δεδομένη την οικονομική κρίση σε όλα τα νοικοκυριά με σοβαρές και άμεσες επιπτώσεις στην κοινωνία, με την ανεργία να αυξάνεται κατακόρυφα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια να καταρρέει, με ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική από την ανύπαρκτη ελληνική κυβέρνηση και καθώς στο επίκεντρο πρέπει να είναι ο άνθρωπος και εγώ μαζί με τόσους άλλους φίλους προσπαθήσαμε, ο καθένας από την πλευρά του, να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού, δηλώνοντας αλληλέγγυοι, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και προσπαθώντας να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, να βρεθούμε στους δρόμους διαδηλώνοντας, να οργανώσουμε ομιλίες με θέματα την αντιμετώπιση της κρίσης και γιατί όχι να γλεντήσουμε και να βοηθήσουμε μαζί.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, έκρινα ότι δεν έπρεπε να αρνηθώ το κάλεσμα για συστράτευση στον αγώνα για αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας σε κάθε επίπεδο.

Ήταν μια απόφαση φιλότιμου κι αν θέλετε ίσως μια απόφαση με μια μικρή και αθώα ιδιοτέλεια. Την ιδιοτέλεια, να θέλω να με εμπιστευτείτε.

Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου, αρωγοί και συμπαραστάτες, για να αλλάξει η ζωή μας και να ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΠΟΧΗ!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Νίκος Βουνοτρυπίδης, γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 1960 και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα.
Οι γονείς του Θεόδωρος και Λουκία Βουνοτρυπίδη.
Αποφοίτησε το 1979 από το Λύκειο Αρρένων Πτολεμαϊδας.
Είναι παντρεμένος με την Τσέλιου Αγγέλα και έχει τρία παιδιά το Θόδωρο, τον Αστέριο και τη Λουκία.
Εργάζεται στον ΟΤΕ. Είναι συνδικαλιστής και εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ της ΠΑ.Σ.Ε. ΟΤΕ
Η δραστηριότητα του έντονη στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης.
Το 2010 ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος στο συνδυασμό “Εναλλακτική Δράση για τη Δυτική Μακεδονια” με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Αντώνη Κύρινα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.