Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Π. Ορφανίδου στη Σιάτιστα – 37 νέα ονόματα υποψηφίων



«Ο αγώνας να φτάσει το μήνυμα της νίκης σε κάθε γωνιά του Βοΐου συνεχίζεται. Σε αυτό τον αγώνα να μη λείψει κανείς». Με αυτά τα λόγια η υποψήφια Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, έκλεισε την πρώτη μεγάλη προεκλογική της ομιλία στα πλαίσια των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου στη Σιάτιστα.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» απευθυνόμενη στους εκατοντάδες συμπολίτες της, στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, εμφανίστηκε αισιόδοξη για το αποτέλεσμα των εκλογών και κάλεσε τους απανταχού Βοϊάτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους «που για 3,5 χρόνια βρέθηκαν δίπλα σε όλα τα προβλήματα» και υπογράμμισε πως στις 18 Μαΐου οι πολίτες κρατούν στα χέρια τους την μεγάλη απόφαση για το αύριο του τόπου μας».

Στην ομιλία της η Παναγιώτα Ορφανίδου, αφού σημείωσε πως το Βόιο αφήνει πίσω του την εποχή που απλώς ζητούσε όσα του στέρησαν και τώρα διεκδικεί περισσότερα, αναφέρθηκε στα 3,5 χρόνια της θητείας της ως Δήμαρχος επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για το οικονομικό συμμάζεμα του Δήμου, την κοινωνική πολιτική που ασκήθηκε για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού αλλά και των οικογενειών που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση, ενώ έδωσε ηχηρή απάντηση σε όσους εντέχνως, όπως είπε, διαδίδουν πως αυτή η δημοτική αρχή δεν πραγματοποίησε έργα.

«Εμείς επιλέξαμε τα έργα ανάπτυξης και όχι τα έργα βιτρίνας», τόνισε και ξεκαθάρισε πως στη νέα 5ετία ο Δήμος Βοΐου είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της προγραμματικής περιόδου.

Κλείνοντας την ομιλία διαμήνυσε πως σε αυτή την προεκλογική περίοδο θα μιλήσει το έργο που έγινε και όχι τα παχιά λόγια, σημειώνοντας πως το Βόιο δεν χρειάζεται ούτε τυχαίες επιλογές, ούτε ρίσκα.

Τέλος η υποψήφια Δήμαρχος Βοϊου, ανακοίνωσε 37 νέα ονόματα συνεργατών της που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Αδαμόπουλος Χρήστος Καλλιτέχνης-Μουσικός
Αθανασιάδης Στέφανος  
Βαξεβάνος Δημήτριος  
Βαξεβάνος Νικόλαος Ιδιοκτήτης Ραδιοφωνικού σταθμού
Βασιλειάδου Γεωργία  
Βλαχόπουλος Χαράλαμπος Αγρότης
Βότσης Νικόλαος Ελεύθερος Επαγγελματίας
Βούγια Ουρανία  
Γερασόπουλος Δημήτριος  
Γιαπουτζοπούλου Αγγελική Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γκαμάγκαρή Αγνή Ιδιωτικός Υπάλληλος
Γκάτσας Κωνσταντίνος Ιδιωτικός Υπάλληλος
Δαγόπουλος Ιωάννης Ελεύθερος Επαγγελματίας
Δινούλης Αναστάσιος  
Δοσοπούλου Ασπασία  
Ζάχος Θεόδωρος Γουνοποιός
Ζητάκη Χαρίκλεια  
Καραμήτσος Δημήτριος  
Κάστιας Γεώργιος Γουνέμπορος
Κατσάνου Θεοδώρα  
Κούτσικας Κωνσταντίνος Επιχειρηματίας Κτηνοτρόφος
Κυρατζόπουλος Αργύρης  
Νικοπολίδης Διονύσης Ελεύθερος Επαγγελματίας
Νιτσιόπουλος Δημήτριος Αγρότης
Παπαβασιλείου Φώτης  
Παπαϊωάννου-Βλάχου Αλέκα  
Παπαχρήστου Αναστασία  
Παυλίδης Θωμάς  
Περπερής Παναγιώτης  
Πολύζος Ιωάννης  
Ρεζνιώτη Μαριλένα  
Ζδούπας Αθανάσιος Υδραυλικός
Τέρτης Μάρκος Πολιτικός Μηχανικός
Τζηκαλιός Αθανάσιος  
Τζημούρτας Γεώργιος Δάσκαλος
Τολιόπουλος Αθανάσιος Επιχειρηματίας Αγρότης
Τσαλίκης Παναγιώτης Λαικές Αγορές

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.