Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού του Θ. Κοσματόπουλου

Οι Δημότες: Βέργος Βασίλειος, Ζορμπάς Μιλτιάδης,  Κακούλης Δημοσθένης, Καρρά Μαρία, Κοσμάς Δημήτριος, Κουκάλης Δημήτριος ,Μαλλιούρα Παναγιώτα Παπαδημητρίου Ζήνων  ,  Παπαράκος Ιωάννης ,  Πούλιος Αθανάσιος, Τέτος Νικόλαος , Τσιαπανίκας Γεώργιος.

Μετά από μια περίοδο μη ολοκληρωμένης εκπροσώπησης του τόπου μας στην αυτοδιοίκηση Α’  βαθμού, όπως διαμορφώθηκε βάσει Νόμου ο ενιαίος Καλλικρατικός Δήμος Σερβίων – Βελβεντού από τις αρχές του 2011, ως κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού, αντιλαμβανόμενοι την επιτακτική ανάγκη από τα προβλήματα που προέκυψαν αυτή την περίοδο για το σύνολο των κοινωνιών που απαρτίζουν την ανωτέρω Δημοτική Ενότητα, βάζοντας στην άκρη τις ατομικές πολιτικές-κομματικές πεποιθήσεις και χωρίς προσωπικά συμφέροντα, προτάσσοντας την ανάγκη διευθέτησης-επίλυσης των συσσωρευμένων προβλημάτων και την αντιμετώπιση-αποφυγή μελλοντικών,  αποφασίσαμε την από κοινού συμμετοχή μας στον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» με Υποψήφιο Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ.

Θέτουμε ως στόχο, ο τόπος μας να ατενίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που βιώνουμε με ρεαλισμό και πνεύμα ομόνοιας ολόκληρης της κοινωνίας, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και το πνεύμα δικαίου.

Προτεραιότητά μας η κατανόηση των αναγκών όλων των Οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού, αρχίζοντας με τη διασφάλιση του ομαλού τρόπου συμμετοχής των πολιτών στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 18ης Μαϊου.

Γνωρίζοντας τον σημαντικότατο ρόλο που η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει στην καθημερινή ζωή των συνδημοτών μας, θέτουμε στην κρίση τους τις υποψηφιότητές μας συμμετέχοντας στον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.