Δήλωση υποψηφιότητας του Πάρη Τεκνετσίδη με το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας»



ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΤΕΚΝΕΤΣΙΔΗ

Αγαπητοί συμπολίτες/ συμπολίτισσες,

  Ξεκίνησε ήδη η προεκλογική περίοδος μέσα σε μια εποχή απολύσεων και διαθεσιμοτήτων, μειώσεων μισθών και συντάξεων και με τα καταστήματα να κλείνουν το ένα μετά το άλλο . Αλλά και σε τοπικό επίπεδο, όλες αυτές οι αλλαγές έχουν εισβάλλει βίαια στις ζωές μας, εξαθλιώνοντας και αποδιοργανώνοντας την καθημερινότητά μας. Οι συντηρητικές, ωστόσο, και εσωστρεφείς δυνάμεις που βρίσκονταν στο τιμόνι των προηγούμενων δημοτικών αρχών υπέδειξαν παθητικότητα, ανεπάρκεια και χλιαρή διεκδίκηση απέναντι σε ζητήματα όπως η υποβάθμιση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, η μεταφορά των δημόσιων υπηρεσιών στην Κοζάνη και το ξεπούλημα της ΔΕΗ, προτάσσοντας μας τον συμβιβασμό και την νωχελικότητα. Αντιθέτως, ως ενεργοί πολίτες οφείλουμε να σταθούμε κριτικά απέναντι σε τέτοιες πρακτικές και  αναχρονιστικές νοοτροπίες, αντιπροτείνοντας την διεκδίκηση ενός σχεδίου δημιουργικής ανασυγκρότησης που θα αποκαταστήσει την Εορδαία και τα χωριά μας.

  Μακριά, λοιπόν, από την ακατάσχετη υποσχεσιολογία, τους εκρηκτικούς και άγονους συναισθηματισμούς συντάσσομαι στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Ζαραφίδη. Μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες που πλαισιώνουν και συγκροτούν τη δημοτική κίνηση ΄΄Ρεύμα Πολιτών΄΄  αγωνίζομαι με πνεύμα υπευθυνότητας και συνεργατικότητας απέναντι στον πρόδηλο και χυδαίο λαϊκισμό, στη ρηχή και κενόλογη ρητορική που εγκλωβίζουν την Εορδαία στην φαυλότητα, την στασιμότητα και την παρακμή. Αλλάζουμε την Εορδαία. Αλλάζουμε τη ζωή μας.

Με εκτίμηση

Πάρις Ε. Τεκνετσίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με τον συνδυασμό Ρεύμα Πολιτών

και υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη

Σύντομο Βιογραφικό

Κατάγομαι από το Μεσόβουνο Εορδαίας από αγροτική οικογένεια και από το 1995 κατοικώ μόνιμα στην Πτολεμαΐδα. Απόφοιτος Μέσης Εκπαίδευσης, του τμήματος Μεταλλειολόγων-Εργοδηγών (το έτος 1979) καθώς και κάτοχος διπλώματος ηλεκτρολόγου (το έτος 1975). Από το 1985 εργάζομαι στη ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Πτολεμαΐδας-Αμυνταίου. Νέος οργανώθηκα στην ΚΝΕ, διατελώντας γραμματέας της κομματικής οργάνωσης βάσης της σχολής μου, ενώ από το 1982 εντάχθηκα και δραστηριοποιήθηκα στον χώρο του Συνασπισμού. Με ιδιαίτερη ευαισθησία στη τέχνη και τον πολιτισμό δημιουργήσαμε τον πολιτιστικό σύλλογο Μεσοβούνου ΄΄Κρέμιτσα΄΄. Τέλος, είμαι παντρεμένος με την Σπυριδούλα Γεωργιάδου υπάλληλο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και πατέρας δύο παιδιών, του Βασίλη φοιτητή Νομικής στο ΑΠΘ και της Αντωνίας φοιτήτριας ΤΕΦΑΑ στο ΔΠΘ και σπουδάστριας Ανωτέρας Δραματικής Σχολής.   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.