Υποβολή αιτήσεων μετάθεσης για εκπαιδευτικούς

Από τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2013-2014, καλούνται  οι εκπαιδευτικοί Π/θμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

1. γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
2. στα σχολεία Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης
3. αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή και
4. Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης
        
Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 23-4-2014 ως 2-5-2014, στις Δ/νσεις στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία ανήκουν οι εκπαιδευτικοί οργανικά ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
    
Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από μετάθεση, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.    

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στη Δ/νση Π.Ε Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, Διοικητήριο, 4ος όροφος, Γραφείο 15 (ΠΥΣΠΕ) και στα τηλέφωνα 24613-51364 και 24613-51361.             

Ο Δ/ντής Π.Ε Κοζάνης
Ιωάννης  Γκαμπούρας 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.