Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη ο Θ. Χαρτοματσίδης



Φίλες και Φίλοι,

Στη δύσκολη εποχή που βιώνει ο τόπος μας, σε μια περίοδο μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, έντονου προβληματισμού για το σήμερα και το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας, σε μια περίοδο απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών δεν δικαιούμαστε να μένουμε στον καναπέ μας αμέτοχοι, απλοί θεατές και να δεχόμαστε μοιρολατρικά ότι ο τόπος μας δεν εχει μέλλον. Ζητούμενο είναι να μην μείνουμε απαθείς στις αποφάσεις των άλλων για μας!
Ακόμη και αν ματαιοπονούμε, ας προσπαθούμε, ας ανασυνταχθούμε, ας ματώσουμε…

Ζούμε σε μια εποχή που μόνο οι συνενώσεις και οι συνθέσεις μπορούν να μας πάνε μπροστά ειδικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η πρόταση – πρόσκληση της υποψηφιότητας μου σε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό αποδεικνύει έμπρακτα ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αφήνουμε πίσω τους κομματικούς χρωματισμούς, αφήνουμε πίσω ότι μας κρατούσε στάσιμους και δέσμιους στο παρελθόν και δηλώνουμε παρών στην μεγάλη προσπάθεια ανατροπής. Σε μια ανατροπή που θα σηματοδοτήσει την απαρχή της πραγματικής ανανέωσης σε πρόσωπα και πολιτικές επαναφέροντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Στο πλαίσιο αυτό και θεωρώντας οτι εμείς, οι απλοί πολίτες, μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας και των ανθρώπων του, αποφάσισα να «βάλω πλάτη» κι εγώ συμμετέχοντας και βάζοντας στον αγώνα αυτό, τη Δυτική Μακεδονία ως το κύριο και βασικό πρόταγμα!

Βλέπω μπροστά, αφήνοντας πίσω σκληρές μικροπολιτικές τακτικές διχασμού και μισαλλοδοξίας των παλαιοκομματικών αντιλήψεων και τακτικών. Θεωρώ επιτακτική την ανάγκη της παρουσίας της γενιάς μου με την ενεργό συμμετοχή στις αποφάσεις που αφορούν στην Περιφέρεια. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Θοδωρή Καρυπίδη και να θέσω την υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό του «Ανατροπή – Δημιουργία» για τη Δυτική Μακεδονία.

Συμπορεύομαι με τον Θόδωρο Καρυπίδη και διεκδικώ ακέραιο το μέλλον που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας. Μαζί στοχεύουμε ψηλά, εργαζόμαστε συνειδητά, απαιτούμε και πετυχαίνουμε τη διάκριση του τόπου μας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ως πρώτης ελληνικής περιφέρειας προόδου, ανάδειξης των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, ανταγωνισμού κι εξόδου από την κρίση.

Στην Ευρώπη των Περιφερειών, η Δυτική Μακεδονία δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι απούσα. Μπορεί και οφείλει να είναι δυναμική, παραγωγική, αισιόδοξη! Με πολίτες που έχουν δουλειές, ασφάλεια, αξιοπρέπεια! Η Δυτική Μακεδονία έχει ανάγκη νέο πρόσωπο, νέες ιδέες, νέα ταχύτητα! Δεν έχει ανάγκη από απλούς διανομείς κονδυλίων, δίχως στρατηγική αλλά συχνά με ‘πελατειακή΄ λογική.

Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, γι’αυτό σας θέλω δίπλα μου!
Δυνατά για την ανατροπή!
Δυνατά για τη δημιουργία και την ανάπτυξη για τη Δυτική Μακεδονία που όλοι μας θέλουμε και ονειρευόμαστε!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Θεόδωρος Γ. Χαρτοματσίδης
Νομικός – Διεθνολόγος
Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας προώθησης τουριστικού προιόντος «La Grèce Autrement»
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.