Νέες υποψηφιότητες από το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» – Δείτε τα ονόματα



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΟΥ ΖΕΓΚΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γεννήθηκα στην Πτολεμαΐδα το 1989.

 Έχω 3 αδέρφια

-Τελείωσα το σχολείο στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας το 2007.

– Φοίτησα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, στον Τομέα  Τεχνικός     Μαγειρικής Τέχνης,(ειδικότητα της Διεθνούς Κουζίνας- Γευσιγνωσίας).

– Επέστρεψα στην Πτολεμαΐδα το 2010, όπου και    εργάσθηκα ως υπάλληλος στον Ιδιωτικό Τομέα.

– Είμαι μέλος σε διάφορες Οργανώσεις Οικολογικού-Περιβαλλοντικού και Κοινωνικού χαρακτήρα.

– Μέλος των Οικολόγων-Πράσινων και υπεύθυνος στην Δυτική Μακεδονία των Νέων Πράσινων.

– Μέλος του Δ.Σ., της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να κατέβω υποψήφιος με την Δημοτική Κίνηση ”ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ”, γιατί θεωρώ πως οι νέοι πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά και να μην είμαστε απλοί παρατηρητές των γεγονότων. Σε μια εποχή, όπου η Νεολαία αναγκάζεται να μεταναστεύσει ή να παραμείνει στην ανεργία εξαιτίας των πολιτικών λιτότητας, και των Μνημονίων, είναι δικαίωμα και υποχρέωση, να συστρατευτούμε όλοι σε μία Προοδευτική Κίνηση και να διεκδικήσουμε τον Δήμο, που αποτελεί το πιο κοντινό προς τους πολίτες, κομμάτι της πολιτικής!.

Με την ψήφο σας η νεολαία διεκδικεί και κατακτά αυτά που   γενιές   τώρα της έχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Λόγω των πολλών και χρόνιων προβλημάτων που έχει ο Δήμος μας και λόγω της προσωπικής μου ευαισθητοποίησης, αποφάσισα να κατέβω  υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό  «Ρεύμα Πολιτών  Εορδαίας» και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη.

Πιστεύω πως μόνο με συλλογική δουλειά και αγώνες  μπορούμε να φέρουμε σε πέρας  αυτό  δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της Εορδαίας.

Πιστεύω επίσης, ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε όλοι για να ξεκολλήσουμε από το τέλμα, που βρισκόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Δήμος μας είναι ένα Δήμος πολυβασανισμένος και δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Χρειάζεται γρήγορες καθαρές και άμεσες λύσεις.

Γι΄ αυτό θα πάμε όλοι μαζί αγωνιστικά και δυναμικά για ένα Δήμο αξιοκρατικό χωρίς ρουσφέτια και λαμογιές, για έναν Δήμο που θα κάνει την διαφορά στην Δυτική Μακεδονία.

Ιωαννίδου Άννα

Έμπορος, μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου και εθελόντρια του Κυνοκομείου  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΣΙΟΓΚΑ

Γεννήθηκε   το 1965 στο ΄Ερλαγκεν Δ. Γερμανίας ,παντρεμένος με την Δικηγόρο Ηλιάδου ¨Ολγα, έχει δύο παιδιά μια κόρη 23 ετών και ένα γιό 15 ετών. Απόφοιτος Π. Ακαδημίας Φλώρινας (εξομοίωση Πτυχίου –Παιδαγωγικού τμήματος ), απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Πτολεμαΐδας   του Μηχανολογικού τομέα των βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Παρακολούθησε επιμορφωτικό πρόγραμμα  πιστοποίησης ετήσιας διάρκειας  που οργανώθηκε από  Τμήμα Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών  Δυτικής  Μακεδονίας. Συμμετείχε σε πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης όπως και σε πρόγραμμα Νέων Τεχνολογιών που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πιστοποίησης Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ  Δ. Μακεδονίας

Υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις την περίοδο 1988-89

Διδάσκει  ως Εκπαιδευτικός επί 19 έτη και έχει οργανική θέση στο 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας ομιλεί την Σερβοκροατική γλώσσα, συμμετείχε στα εκπαιδευτικά προγράμματα καινοτομιών Δαίδαλος επί 3 έτη Διετέλεσε Τομεάρχης του Μηχανολογικού Τομέα του Σ.Ε.Κ (σχολικό εργαστηριακό κέντρο ) για 7 χρόνια

Διετέλεσε Γραμματέας της ΕΛΜΕ Εορδαίας το 2000 και είναι Αντιπρόεδρος  της  για την περίοδο 2013-2015.  Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας από το 2012

Τον προσωπικό του χρόνο  αφιερώνει στην μουσική,  το κυνήγι, την σκοποβολή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.