Σωματείο υδραυλικών Ν. Κοζάνης: Με επιτυχία η πρώτη δενδροφύτευση στην περιοχή Σιόποτο



Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 το σωματείο υδραυλικών Ν.Κοζάνης πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του δενδροφύτευση στην περιοχή Σιόποτο στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων. Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ. του συνδέσμου :

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για τον κλάδο των υδραυλικών διότι πραγματοποιούμε την πρώτη μας εθελοντική δεντροφύτευση. Μία ακόμη δράση του σωματείου μας που ξεκίνησε τον προγραμματισμό της εδώ και ένα χρόνο περίπου με το σχετικό αίτημα προς το αρμόδιο τμήμα πρασίνου του Δήμου.

Θεωρώντας πως οι εργαζόμενοι του Δήμου Κοζάνης δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της λήψεως των αποφάσεων, αλλά το σύνολο των πολιτών που προβληματίζονται, αγωνιούν, δραστηριοποιούνται, συμμετέχουν και στηρίζουν ανάλογες προσπάθειες που στόχο έχουν την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας αφενός αισθητικά και αφετέρου περιβαντολογικά, το σωματείο μας δηλώνει έμπρακτα τη θέλησή του για προσφορά και συμμετοχή σε ανάλογες κινήσεις.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια που λάβαμε από πλευράς Δήμου, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Ιωάννη Παπαγεωργίου καθώς και τους εργαζόμενους στο τμήμα πρασίνου του Δήμου Κοζάνης για την παροχή των δενδριλίων και για την μεταξύ μας συνεργασία. Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την επιτροπή της εκκλησίας.

Πολύ περισσότερο ως διοίκηση, θέλουμε να σταθούμε και να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν, βοήθησαν και στηρίζουν όλες τις πρωτοβουλίες του συνδέσμου μας. Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε προς το πρόσωπο του Συναδέλφου Δημητρίου Κουτσονάνου για την επιμονή του προς την πραγματοποίηση της παραπάνω δράσης.   

Τα μέλη και φίλοι που παρευρέθησαν :
1. Ασλανίδης Νικόλαος
2. Βαρδάκας Δημήτριος
3. Βενιώτης Βασίλειος
4. Βενιώτης Ζήσης
5. Βλάχος Αθανάσιος
6. Γιαννάδης Χάρης
7. Καλαμπούκας Αθανάσιος
8. Καλαμπούκας Ευθύμιος
9. Καραδίσογλου Κωνσταντίνος
10. Κοζικόπουλος Νικόλαος
11. Κουζιάκης Παναγιώτης
12. Κουτσονάνος Δημήτριος
13. Κωτούλας Στέφανος
14. Μαντός Αθανάσιος
15. Παγκαρλιώτας Ιωάννης
16. Παπαδόπουλος Αναστάσιος
17. Παπαδόπουλος Ιορδάνης
18. Πιστιώλας Ιωάννης
19. Σακκαλής Στέλλιος
20. Σιώλιας Γεώργιος
21. Φασούλας Ηλίας
22. Φασούλας Κωνσταντίνος
23. Φιλίταντζης Δημήτριος

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο                                          Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.