3 νέες υποψηφιότητες από το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» – Δείτε τα ονόματα



Ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών δηλώνω, σαν ενεργός πολίτης, τη συμπαράταξή μου στο πλευρό του Δημήτρη Ζαραφίδη  στον αγώνα  για τη διεκδίκηση του διευρυμένου Δήμου με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Με νέες ιδέες και προτάσεις, μπορούμε ν’ ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες, και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης, σε μια περιοχή που πλήττεται ιδιαίτερα, με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους έμπειρους ανθρώπους αυτής της πόλης.

Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε, για να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση να δώσει πάλι τον τόνο της ελπίδας και της αισιοδοξίας και να στηρίξει την κοινωνία που τόσο βάναυσα πλήττεται.

Ζητώ από το καθένα σας ανεξαρτήτως  ηλικίας και επαγγέλματος, να ενώσουμε την αγάπη μας για την Εορδαία και να αποτελέσουμε μια ισχυρή ομάδα με δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη που επιτέλους θα αναδείξει αυτήν την πόλη και αυτήν την περιοχή και θα της δώσει την θέση που της αξίζει.

Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να αγωνιστούμε, χωρίς σκοπιμότητες και εξαρτήσεις και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για την αλλαγή στον Δήμο Εορδαίας.

Καλό αγώνα!

 
Με εκτίμηση
Φωκάς Πέτρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Κατάγεται από την Βλάστη. Τελείωσε το σχολείο στην Πτολεμαΐδα και πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γεωπονίας απ’ όπου πήρε πτυχίο Γεωπόνου με κατεύθυνση Τεχνολογίας Τροφίμων. Επέστρεψε στην Πτολεμαΐδα όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα σε βιομηχανία τροφίμων στην ευρύτερη περιοχή. Ειναι παντρεμένος με την Ειρήνη Λιάκου, Μηχανικό Η/Υ, και έχουν ένα παιδί.

Από τα φοιτητικά χρόνια συμμετείχε στα κινήματα της νεολαίας μέσα από τις γραμμές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2007. Υποψήφιος βουλευτής  νομού Κοζάνης στις εκλογές του 2007. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος δυτικής Μακεδονίας το 2010.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Δεληγιαννίδου Μαυρίδου Θεοφανούς (Φανή)

Από το 1987 εργάζεται στη ΔΕΗ, στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, ως ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. Είναι παντρεμένη από το 1993 με τον Παναγιώτη Μαυρίδη και έχουν δύο παιδιά ,τον Βαγγέλη που είναι πρωτοετής φοιτητής ΤΕΙ  Οχημάτων Θεσσαλονίκης και την Κατερίνα που είναι μαθήτρια Λυκείου. Από το 1995 ζούν στην Πτολεμαϊδα.

Ήταν γραμματέας  της «ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ», εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου των φοιτητών της σχολής της (ΚΑΤΕΕ ΚΟΖΑΝΗΣ). Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Εργοστασιακού Σωματείου Λιγνιτωρύχων», πρόεδρος της Τ.Ο.Ε. ΓΕΝΟΠ, καθώς και ενεργό μέλος του συλλόγου μηχανικών Τ.Ε της ΔΕΗ αλλά και της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Έντονες  είναι οι πολιτιστικές ανησυχίες της οι οποίες εκφράστικαν κυρίως μέσα από την συμμετοχή της στην δράση του «ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» και της «ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ».

Το 2006 συμμετείχε στο Νομαρχιακό ψηφοδέλτιο «ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» με τον Γιάννη Αποστολίδη , στις βουλευτικές εκλογές του 2009 ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του «ΣΥΡΙΖΑ» και στις τελευταίες εθνικές εκλογές του 2012 οι πολίτες. τιμώντας την με την ψήφο τους, την κατέταξαν δεύτερη στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης.

Σήμερα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μάη με το ψηφοδέλτιο “ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ” με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη και ελπίζει ότι οι πολίτες της Εορδαίας θα στηρίξουν και αυτήν την επιλογή της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.