Άγγελος για τη Νεράιδα!

Πάντοτε πίστευα  πως  το ΤΕΙ  μας  μπορεί  να  είναι  χρήσιμο για  την  τοπική κοινωνία.
     
Ετσι  λοιπόν  πέρυσι  τον Μάρτιο  συναντήθηκα  με  τον Καθηγητή  Ηλεκτρολογίας  του ΤΕΙ  Κοζάνης  Κύριο ΑΓΓΕΛΟ  ΜΠΟΥΧΟΥΡΑ.
    
Θέμα της συνάντησης ήταν η πιθανή συνεργασία  της Τοπικής μας Κοινότητας  με  το ΤΕΙ Κοζάνης.
    
Του  ζητήσα  να συμπεριλάβει  στα θέματα  που δίδονται  ως  Πτυχιακές  Εργασίες  στους  φοιτητές,  ο Ηλεκτροφωτισμός  από την διασταύρωση  μέχρι  την είσοδο Νεράιδας.
    
Η εργασία  αυτή  αναλήφθηκε  από τον Φοιτητή  Κύριο ΑΝΤΩΝΗ  ΑΓΓΕΛΗ,  ο οποίος  αναλύοντας  εμπεριστατωμένα όλες τις τεχνικές  δυνατότητες  ηλεκτροφωτισμού  του δρόμου,  προτείνει  με  την  εργασία του  ως  την  οικονομικότερη  λύση, αυτόνομες  πηγές  ενέργειας  όπως  τα φωτοβολταϊκά   πάνελ.   
    
Σημειώνω πως για αυτήν την εργασία,  όπως πληροφορήθηκα  βαθμολογήθηκε  από την  επιτροπή αξιολόγησης του ΤΕΙ Κοζάνης  με Αριστα (9).
    
Σήμερα  επιθυμώ  να τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  ΔΗΜΟΣΙΑ  τον Καθηγητή  ΑΓΓΕΛΟ  ΜΠΟΥΧΟΥΡΑ  και  τον Φοιτητή   Κύριο  ΑΝΤΩΝΗ ΑΓΓΕΛΗ που την επέλεξε  και  έφερε εις πέρας  την μελέτη ηλεκτροφωτισμού του δρόμου.

Ο  Πρόεδρος  Νεράιδας
Ξενοφών  Βαΐζογλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.