Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» συμμετέχει στην δράση Let’s do it Greece 2014



Όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’ θα συμμετάσχει την Κυριακή 6 Απριλίου 2014  στην  εθελοντική περιβαλλοντική δράση ‘Let’s Do It Greece’  η οποία και γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης.

Το ‘Let’s Do It’ , η πιο διαδεδομένη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα,  εμφανίστηκε ως κίνημα το 2008 στην Εσθονία, λαμβάνοντας άμεσα διεθνείς διαστάσεις. Στόχος του η παγκόσμια ευαισθητοποίηση για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την ανάδειξη του Εθελοντισμού.

Πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, συμμετέχουν πλέον κάθε χρόνο στην καμπάνια καθαρίζοντας τις πόλεις τους και τις περιαστικές περιοχές περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και του αστικού τους περιβάλλοντος.

Χώρο δράσης και για φέτος(3η χρονιά) επιλέξαμε το  Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο μαζί με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης.

Σας περιμένουμε όλους, την Κυριακή 06 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, στις 10.00 π.μ. ώστε να συμβάλουμε στο να γίνει πράξη το καθαρότερο περιβάλλον.

Η υποστήριξη και  η συμμετοχή όλων μετράει.

Για να αναδείξουμε   την όμορφη, καθαρή και δημιουργική πλευρά της χώρας μας.

http://www.letsdoitgreece.org/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.