Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει στη δράση «Let’s Do it Greece»



Στη δράση Let’s do it Greece θα συμμετέχει, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Εορδαίας την Κυριακή 6 Απριλίου. Η δράση έχει ως στόχο τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό των χώρων που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο περιβάλλον, τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Στέφανος Μπίγγας.

Για το λόγο αυτό ο δήμος Εορδαίας δημιούργησε συντονιστικό όργανο, στο οποίο συμμετέχουν το Γραφείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας του δήμου, εκπρόσωποι των συλλόγων και της εκπαιδευτικής κοινότητας και με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε τον τόπο που ζούμε καθαρό» καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στις δράσεις καθαρισμού.

Μέχρι στιγμή υπάρχουν αρκετές συμμετοχές, ενώ όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο εθελοντισμού στο 2463026998 για να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να υπάρχει σωστή κατανομή του βοηθητικού υλικού (γάντια, σακούλες) που παρέχεται από το γραφείο εθελοντισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Οι συμμετοχές των σχολείων της περιοχής είναι οι εξής: 1ο, 3ο, 4ο, 7ο, 8ο, 10ο, 12ο Δημοτικά Σχολεία Πτολεμαϊδας, Δημοτικά Σχολεία Ανατολικού, Άρδασσας, Ασβεστόπετρας, Περδίκκα, Πύργων, Προαστίου και Μαυροπηγής, 1ο Δημοτικό Σχολείο Βερμίου, 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Μουρικίου, Νηπιαγωγεία Προαστίου και Κομνηνών, 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας, 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαίδας, 3ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαϊδας.

Δράσεις στις τοπικές κοινότητες

Μηλοχωρίου, Άρδασσας, Ολυμπιάδας, Εμπορίου, Αναρράχης, Κομνηνών, Περδίκκα, Γαλάτειας, Μηλοχωρίου, Προαστίου

Δράσεις από τους συλλόγους:

Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας, Μικρασιατικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας, Σύλλογος Ηπειρωτών Πτολεμαϊδας, Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης, ΜΠΣ Ολυμπιάδας, Ομάδα νέων Μηλοχωρίου, Ποντιακός Σύλλογος Άρδασσας, Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαίδας, Φυσιολατρικός Σύλλογος Κομνηνών, Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πτολεμαίδας «ΑΣΣΟΣ», Κοινότητα Νέων Αναρράχης, Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Περδίκκα, Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας και Ατενίζοντες Εθελοντική Ομάδα Περδίκκα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.