Ανακοίνωση ΠΑΣΕΒΕ Κοζάνης για το νέο Πολυνομοσχέδιο



ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ! ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Καταργούν την  Κυριακάτικη Αργία
Θα βρίσκουμε ψωμί παντού
Περεταίρω απελευθέρωση του κλάδου των Ταξί
Καταργούν την ενιαία τιμή στα βιβλία
Απελευθερώνουν κι άλλο τα φορτηγά αυτοκίνητα
Μεγάλες λογιστικές – ελεγκτικές επιχειρήσεις θα ανοίξουν
Πλήρης απελευθέρωση της αγοράς του φαρμάκου
Ξενοδοχεία χωρίς περιορισμούς, πουλάνε λιμάνια, δημόσιες εκτάσεις στα μεγάλα μονοπώλια
Θα «ελαφρύνουν» κι άλλο το δημόσιο με νέες απολύσεις σε δημόσιο και δήμους
Πιο γρήγορες κατασχέσεις από το δημόσιο
Τέλος οι τριετίες για τους εργαζομένους
Μειώσεις στις εργοδοτικές εισφορές
Νέα απορρυπαντικά

Και αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες από την πολύ κουβέντα για το γάλα αυτό έπηξε και πλέον θα το έχουμε κυρίως από τα μονοπώλια

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΗΡΘΑΝ

Ανάπτυξη και πλεόνασμα βουτηγμένα στο αίμα χιλιάδων εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων. Με το πολυνομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα είναι ακόμα πιο βίαιο το εκτόπισμα χιλιάδων συναδέλφων από την αγορά. Αποτελούμε  «διαθρωτικό πρόβλημα» και μας το δείχνουν με τα μέτρα εξόντωσης μας.  

Ως καλοί υπηρέτες των μονοπωλιακών ομίλων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χωρίς ντροπή μας έχουν καταδικάσει σε μια ζωή χωρίς μέλλον. Χωρίς ντροπή όμως και η αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχετε άλλες συνταγές, φιλολαϊκές, παραπλανώντας τον λαό. Τώρα πια ξέρουμε και δεν πέφτουμε στην παγίδα. Όσο αυτοί φτιάχνουν πλεόνασμα, εμείς χρεοκοπούμε. Όσο εμείς υποφέρουμε, ο πλούτος που παράγετε, μαζεύεται από τους λίγους, τα μονοπώλια, το τραπεζικό κεφάλαιο γίνεται αποθεματικό, για να στηρίξει την ανάπτυξη τους.
 
Αυτή η ανάπτυξη δεν αφορά εμάς. Όσο τα μονοπώλια κάνουν κουμάντο, εμείς οι αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ θα αγκομαχάμε για τα έξοδα, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με κατασχέσεις και χωρίς μεροκάματο.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΗΝ ΣΚΗΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Τώρα πια ξέρεις!

Αυτοί φτιάχνουν ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, εσύ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΣ…   

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.