2η εξόρμηση του 2014 για δωρητές μυελού των οστών στην Κοζάνη

Σκέψου να είσαι Εσύ ο μόνος συμβατός Δότης Μυελού για ένα παιδί που κινδυνεύει…

Θα αδιαφορούσες ή θα έτρεχες να βοηθήσεις;

Έλα μαζί μας, γίνε Δωρητής Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).
 
Οι Εθελοντές Αιμοδότες Κοζάνης διοργανώνουμε εξόρμηση για Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών)  την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 και τις ώρες 11:00 έως 14:00 στο τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει τεράστια έλλειψη μοσχευμάτων για τους ασθενείς που χρειάζεται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και για αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Στόχος από μελέτη του ΑΠΘ είναι οι πάνω από 100.000 δωρητές Μυελού των Οστών και 10.000 δωρητές Ομφάλιου Αίματος (Βλαστοκύτταρα) για τις ανάγκες της χώρας μας.

Θα δώσουμε Δείγμα Αίματος (τόσο όσο στο μικροβιολογικό Εργαστήριο), ώστε να μπούμε στην λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ως Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).

Όσοι ενδιαφέρονται, πέρα από αυτούς που δήλωσαν και έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο, ή να έρθουν στην Αιμοδοσία τις ώρες που προαναφέραμε.

Επισημαίνουμε  ότι πλέον δίνουμε Αρχέγονα Αιμοποιητικά Κύτταρα από την φλέβα σχεδόν όπως δίνουμε Αίμα.

Βέβαια δεν σταματάμε εδώ, καθημερινά είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ, από την Αιμοδοσία, την δωρεά Αιμοπεταλίων, την δωρεά Μυελού των Οστών, την δωρεά Βλαστοκυττάρων, αλλά και τη Δωρεά Οργάνων.

Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ: 2461040575 Κιν: 6977337561

ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ – ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κυριακή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.