Η ΑΕΛ έκανε… πλάκα στο – θεωρητικά – ντέρμπι με την Κοζάνη! Δείτε το βίντεο



Η ΑΕΛ έκανε… πλάκα στο – θεωρητικά – ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αφού πέρασε σαν σίφουνας (4-1) από την έδρα της Κοζάνης.

Άπαντες περίμεναν με ανυπομονησία το ματς της Κοζάνης με τη Λάρισα, αφού θεωρούταν το μεγαλύτερο ντέρμπι του ομίλου ως τώρα. Οι «βυσσινί» ωστόσο δεν είχαν διάθεση για αστεία και απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητά τους. Μόλις στο 5’ άνοιξαν το σκορ με τον Καρακατσάνη, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Πατινιώτης με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 για τη Λάρισα!

Ο ίδιος παίκτης, «κλείδωσε» οριστικά το «διπλό» για τη Λάρισα, όταν από ασίστ του αειθαλούς Κώστα Νεμπεγλέρα στο 63’ σημείωσε το 3-0, ενώ στο 85’ ο Πατινιώτης έκανε και χατ-τρικ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λάρισας! Η Κοζάνη το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 90’ με τον Μαλούτα.

Έτσι, η Λάρισα έφτασε στους 54 βαθμούς και ξέφυγε από τον δεύτερο Οικονόμο Τσαριτσάνης που είναι στους 48, ενώ άφησε την Κοζάνη αρκετά μακριά, στους 46 και την τρίτη θέση!

Κοζάνη (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Μπουλγκουρίδης, Τραυλός, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Γ., Τσικόπουλος Η. (67’ Μαλούτσας), Ταφαρλής (77’ Παπαδόπουλος), Ματούλας (59’ Ντεμιράι), Βασίλιεβιτς και Πιπινίκας.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σαββίδης, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας (86′ Κορομηλάς), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης (82’ Μπουσινάκης), Πατινιώτης, Καρακατσάνης (67’ Μπλέντι), Γκούρτσας.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.