Συμμετοχή του συλλόγου Εθ. Αιμοδοτών «Γέφυρα Ζωής» στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Ε.Α



Στελέχη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” συμμετείχαν στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθελοντικής Αιμοδοσίας της ΠΟΣΕΑ  και στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιτροπής Νέων Αιμοδοτών  στις 21-23 Μαρτίου 2014. Η θεματολογία ήταν τέτοια που μας έδωσε ακόμη περισσότερα εφόδια και γνώσεις στην προώθηση της ιδέας της Δωρεάς Ζωής, με ιδιαίτερο βάρος στη δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων (βλαστοκύτταρα) και στα αιμοπετάλια. Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην ενότητα «Η αιμοδοσία γεννιέται στο σπίτι και διδάσκεται στο σχολείο», όπου προέδρευε ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Τσαουσίδης Θεόδωρος και τονίστηκε η ανάγκη δημιουργίας εθνικού προγράμματος στην προσέλκυση νέων εθελοντών.

Στο τέλος των εργασιών, οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας ζήτησαν από το σώμα την έγκριση ανάληψης της 27ης Αμφικτιονίας από τον σύλλογο μας.

Ο σύλλογος “Γέφυρα Ζωής” συνεχίζει ενεργά τις προσπάθειες για την προώθηση της Αιμοδοσίας, της δωρεάς Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκύτταρα) και την ενημέρωση για την Δωρεά Ιστών & Οργάνων Σώματος.

Μην διστάζεις – Έλα κι ΕΣΥ μαζί μας στο ταξίδι της ΖΩΗΣ…

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                        Τσαουσίδου Κάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.