Σύλληψη δύο ατόμων στην Κοζάνη για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών



Την 28.02.2014 τις βραδινές ώρες στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 37χρονο για διάθεση ναρκωτικών ουσιών και έναν 24χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος ένα ναρκωτικό δισκίο, που του είχε διαθέσει λίγο νωρίτερα ο 37χρονος.  

Στη συνέχεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη και ο 37χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν εξήντα ένα (161) δισκία, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και για τα οποία δεν κατείχε νόμιμη ιατρική συνταγή.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι  συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.