Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απόπειρα κλοπής σε 2 οικίες καθώς και κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας στην Κοζάνη



Σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς σε βάρος δύο ημεδαπών, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα
 
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης κλοπή και απόπειρα κλοπής σε (2) οικίες καθώς και κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας, που διαπράχθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Κοζάνη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, 29 και 22 χρονών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι από  κοινού με άλλα τρία άτομα, τα οποία αναζητούνται, την 07-09-2013 αρχικά εισήλθαν σε οικία  και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας 3000 ευρώ, ενώ ακολούθως εισήλθαν σε άλλη οικία χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι, αφού αντιλήφθηκαν την άφιξη προστρεξάντων αστυνομικών.

Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε όχημα που έφερε κλεμμένες πινακίδες και αφού εμβόλισαν όχημα της Αστυνομίας προκαλώντας του φθορές, τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.