Συνέδριο με θέμα «Ανεργία των νέων: Βελτιώνοντας το παρόν, διασφαλίζοντας το μέλλον» πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη



Διευρυμένο  συνέδριο με θέμα «Ανεργία των νέων: Βελτιώνοντας το παρόν, διασφαλίζοντας το μέλλον», πραγματοποιήθηκε στην  Κοζάνη, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Το συνέδριο διοργάνωσε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν τα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Συλβάνα Ράπτη και Νίκος Χρυσόγελος, ενώ παρέστησαν και  εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων, οι οποία παρουσίασαν τις πρακτικές τους συσχετιζόμενες με την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Το συνέδριο απευθυνόταν σε πολίτες και φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ είναι ενταγμένο στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.