Νίκος Κουλούσιας: Ο Νεαπολίτης Σέφ στην Γκάνα!



Ο Κυνηγός της γεύσης θα είναι ένα ντοκιμαντέρ για την  κουλτούρα , την αγροτική ζωή και όλα αυτά σε συνδυασμό με  την γαστρονομία στην Γκάνα και την δυτική Αφρική .

Η εκπομπή αυτή θα αναφέρεται  αναλυτικά για το κάθε είδος φαγητού της Αφρικής. 


Ο Κυνηγός της γεύσης θα είναι μια εκπομπή στην τηλεόραση της Γκάνας  με τον αγαπημένο μας σεφ Νικόλαο Κουλούσια ο οποίος θα κάνει  ρεπορτάζ και ταξίδια σε όλη την χώρα αλλά  και σε όλη  την Αφρική .

Παραδοσιακές αφρικανικές γεύσεις αλλά  και παγκόσμιες . 


Ο Νίκος Κουλουσιας είχε το πάθος για εμπειρίες για αυτό μετά από την Γερμανία ,την Ελλάδα, και την Αίγυπτο βρέθηκε εδώ στην Γκάνα και  την Δυτική Αφρική .

Κατάφερε να ανεβάσει σε ένα μεγάλο  επίπεδο το ξενοδοχείο Alisa Accra και με την προσωπικότητα του κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων  της Γκάνας .

Χαιρόμαστε για τον Executive σεφ του ξενοδοχείου μας ,για την καταπληκτική του κουζίνα.



Κάθε βδομάδα με την εκπομπή του  ο Νικόλαος θα μας ταξιδεύει σε εξοχικά μέρει στις περιοχές τις  Γκάνας.

Για παράδειγμα θα μας πάει  στην ζούγκλα τις Γκάνας θα κυνηγήσει ένα είδος κουνελιού  που μοιάζει για μεγάλο ποντίκι και θα το μαγειρέψει μαζί με τους ντόπιους της περιοχής καθώς είναι μια από τις  πολλές σπεσιαλιτέ .

Ξέρουμε πως υπάρχουν  αρκετές εκπομπές μαγειρικής στις  τηλεοράσεις αλλά μια τέτοια μοναδική προσπάθεια από Ευρωπαίο σεφ και από ένα παιδί που μεγάλωσε σε εύκολες συνθήκες και είναι και Έλληνας δεν είχαμε ποτέ .

Με αυτήν  την εκπομπή  θέλουμε να δείξουμε και σε άλλες χώρες πως είμαστε έτοιμοι για την τουριστική αναπτύξει του 2014 .


Ταξιδέψετε λοιπόν μαζί μας και μαζί με τoν σεφ μας για μια καλύτερη Γκανα.

Η πρεμιέρα θα γίνει  την πρώτη βδομάδα του Απριλίου του  2014.

Ο Νικόλαος Κουλούσιας γεννήθηκε στις 22.06.1982 στο Albstadt Ebingen. Έχει καταγωγή από την Νεάπολη Βοΐου.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1998 και ξεκίνησε την πρακτική του εκπαίδευσή ως Σεφ.

Μετά από μια επιτυχημένη  κατάρτιση τριών χρόνων σε ένα από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία, στο ξενοδοχείο Brielhof  ξεκίνησε άμεσα  την καριέρα του. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εργαζόταν  στο ξενοδοχείο LINDE  4 αστέρων στο Albstadt Ebingen μαζί με τον Σεφ JensRieman.

Μέσα από  αυτήν την ευκαιρία που του δόθηκε,έμαθε πολλά νέα πράγματα κοντά στον Jens Rieman  ο οποίος ήταν μέλος  της Γερμανικής Εθνικής ομάδας των  Σεφ. Σε αυτή την Εθνική μετά από λίγο καιρό έγινε μέλος και ο δικός μας Νίκος Κουλούσιας.

Μετά από 4 χρόνια σε αυτήν την δουλειά θέλησε  να κάνει κάτι νέο και αποφάσισε να συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής.

Λίγο αργότερα, παρακολούθησε το ιδιωτικό σχολείο στο Bad Duerrheim και τελείωσε τις σπουδές του με άριστα .

Ξεκίνησε να δουλεύει  σε ένα εστιατόριο  αναλαμβάνοντας την δουλειά του Σέφ,πέρασε έλεγχο από κριτική επιτροπή η οποία ανάμεσα στα αλλά εστιατόρια της περιοχής του έδωσε,βραβεύοντας τον, την 1η θέση.

Ο Νικόλαος Κουλούσιας ήρθε  στην Ελλάδα, και εργάστηκε σε διάφορα ξενοδοχεία μαζί με μεγάλους και καταξιωμένους επαγκελματίες.

Επίσης, στην Ελλάδα, τιμήθηκε από  ένα ελληνικό περιοδικό ως καλύτερος Σεφ στη Βόρεια Ελλάδα.

Μετά  από την Ελλάδα ο Νίκος πέρασε ένα χρονικό διάστημα στην Αίγυπτο, και τώρα βρίσκεται στην Γκάνα.

Από το tovoion.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.