Παγκόσμια πρωτιά του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, σε διεθνή διαγωνισμό ποίησης



Παγκόσμια πρωτιά, κέρδισε το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας , συμμετέχοντας σε διεθνή διαγωνισμό  ποίησης και θεάτρου, με ομάδα 30-35 μαθητών και από τις τρεις τάξεις του σχολείου.

Την μοναδική αυτή διάκριση και το πρώτο παγκόσμιο βραβείο, κέρδισαν με την ομαδική συμμετοχή τους στο διαγωνιστικό τμήμα ποίησης οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, μαζί με σχολεία από την Ιταλία και την Βοσνία Ερζεγοβίνη, τα οποία και αυτά διαγωνίστηκαν στο πλαίσιο της διεθνούς αυτής διοργάνωσης.

Στον διεθνή  διαγωνισμό συμμετείχαν πολλές χώρες από ολόκληρο τον κόσμο και τόσο ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας  Γεώργιος Τσιτούρας, όσο και ο Υποδιευθυντής Κώστας Κηρύκος, δηλώνουν «πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά του σχολείου», κάτι που φυσικά αποτυπώνει και τα συναισθήματα όλων των κατοίκων της Πτολεμαϊδας και όχι μόνο, για την παγκόσμια πρωτιά και διάκριση.   

Σε δηλώσεις του μάλιστα στο eordaialive.gr, ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ.Κηρύκος, κάνει γνωστό ότι «η βράβευση του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, θα γίνει στην Τεργέστη, κατά το διάστημα από τις  18 έως τις 23 Μαρτίου».

Eordaialive.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.