Τρία χρόνια από την εξαφάνιση-δολοφονία του Κωστή! Σελίδα στο facebook ζητάει από τον ανακριτή να προχωρήσει την υπόθεση!

Τρία ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 18 Φεβρουαρίου από την ημέρα που εξαφανίστηκε-δολοφονήθηκε ο Κωστής Πολύζος.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2011, ο Κωστής βρέθηκε δολοφονημένος στις 26 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Από τότε η υπόθεση παρά την ενασχόληση και της Αγγελικής Νικολούλη παραμένει παγωμένη-ξεχασμένη στα συρτάρια του Ανακριτή.

Πολλές είναι οι φωνές που ζητούν να αποδοθεί διακιοσύνη. Σήμερα στην ομάδα siatista radio siera 105,3 στο facebook  μας έστειλαν την παρακάτω δημοσίευση που θα διαβάσετε η οποία απευθύνεται στον ανακριτή της υπόθεσης συγκεντρώνοντας υπογραφές. Η ομάδα έχει τον τίτλο «ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟ και ζητάει: ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ….ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Ανακριτά,Είμαστε μια ομάδα με την επωνυμία «ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟ» που δραστηριοποιείται διαδικτυακά με τον διακριτικό τίτλο «https://www.facebook.com/groups/IRENEFWTIADOU και σκοπό εχει την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών για τη πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης-δολοφονίας του Κων/νου Πολύζου τον Φεβρουάριο του 2011 στη Σιατιστα Κοζανης.

Υπόθεση ευρύτατα προβεβλημένη απο τα ΜΜΕ τοπικά και μη, δελτία ειδήσεων, τηλεοπτικές εκπομπές με ιδιαίτερη έμφαση στην κατ επανάληψη αναφορά της στη τηλεοπτική εκπομπή «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ της κ. Αγγελικής Νικολούλη.Πληροφορηθήκαμε οτι ο φακελός του βρίσκεται πλέον στην αρμοδιότητά σας και με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριων ετών απο την ειδεχθή δολοφονία του, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε το ενδιαφέρον και τον προβληματισμό μας ως πολίτες για την έκβαση της υποθεσής του.

Είμαστε σίγουροι οτι με την ευαισθησία που σας διακρίνει και τις κατα τον νόμο ενέργειές σας θα διερευνήσετε δεόντως τις συνθήκες δολοφονίας του με σκοπό να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στη δικαιοσύνη και να ικανοποιηθεί το λαικό αίσθημα περί δικαίου που αποτελεί άλλωστε κι αφορμή της παρούσης επιστολής.

Καλη επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Μετα τιμης

Στο link της ομάδας που σας αναγράφουμε πιο πάνω, μπορείτε να δείτε αντίγραφο αυτής της επιστολής με τις ηλεκτρονικές υπογραφές των μελων και με τη σύμφωνη γνώμη των οποίων σας αποστέλλουμε τη παρουσα.

sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.