«Μουσικές και Ποιητικές… συν-δηµιουργίες» από την MusicArt στην Κοζάνη

Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εκδήλωση µε τίτλο “Μουσικές και Ποιητικές… συν-δηµιουργίες ” παρουσιάζει η Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7:00µµ στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.

Η Musicart θέλοντας να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαµόρφωση του µουσικού, αλλά και όχι µόνο, πολιτισµού του αύριο, και µε γνώµονα πάντα την υψηλή αισθητική και ποιότητα καθώς και τον σεβασµό προς τον ακροατή, αποφάσισε να συνδηµιουργήσει και µε άλλες µορφές τέχνης. Και ξεκινάει µε τη µουσική των λέξεων , δηλαδή την ποίηση.

Σε αυτό το εγχείρηµα στάθηκαν στο πλευρό της τέσσερις συµπολίτες µας: Η Αναστασία Κωνσταντινίδου, η Ειρήνη Λαρδούτσου, ο Άκης Μπούρας και ο Γιάννης Χαµιζίδης.

Θα απαγγείλουν ανέκδοτους στίχους, θα ” συνοµιλήσουν” µε τους µουσικούς, ενώ ένα ποίηµα από τον καθένα έχει µελοποιηθεί και θα ερµηνευτεί σε Ά εκτέλεση από το Μανώλη Χατζηµανώλη. Θα ακουστούν ακόµη γνωστά µελοποιηµένα  ποιήµατα από τους µαθητές της τάξης του σύγχρονου τραγουδιού ενώ η µουσική θα είναι κυρίαρχη καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.