Μουσικές Τετάρτες στο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας

Ο κύκλος συναυλιών “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ” επανέρχεται  στο εορταστικό πρόγραμμα συναυλιών για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού  Ωδείου Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων, που από φέτος αποκτούν και θεματικό χαρακτήρα, οι μαθητές του Ωδείου, εμφανίζονται στο κοινό παρουσιάζοντας τη δουλειά τους.

Η πρώτη “ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ στο Ωδείο” είναι αφιερωμένη στη Μουσική Δωματίου. Η τάξεις του υποχρεωτικού μαθήματος της μουσικής δωματίου του κου. Μιλτιάδη Γιαννού (βιολοντσέλλο) και Πέτρου Πλωμαρίτη (φλάουτο) παρουσιάζουν έργα των Bach, Telemann, Bethoven και de Falla , για πιάνο, τσέλο, φλάουτο και κιθάρα.

Παίζουν οι μαθητές: Στέλιος Σιδέρης, Παναγιώτης Πεϊτσίνης, Κωνσταντίνος Βέρσιας, Έλενα Ιωαννίδου, Μαρία Κωνσταντινίδου, και Λουκία Κουντουρά

Η διδασκαλία και η επιμέλεια της συναυλίας είναι των καθηγητών του Ωδείου Μιλτιάδη Γιαννού και Πέτρου Πλωμαρίτη.

Όπως σε όλες τις συναυλίες του κύκλου “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ στο Ωδείο” θα υποδεχόμαστε λάδι (ενός λίτρου) και  ξηρά τροφή μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του «Καλού Σαμαρείτη»

Η συγκεκριμένη συναυλία,( όπως και όλες οι υπόλοιπες που θα ανακοινωθούν σύντομα) θα δοθεί στο Φουαγιέ του Νέου Κτηρίου του Ωδείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.