Πτολεμαΐδα: Κάλεσμα για τη συγκέντρωση τροφίμων για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς



Θέλοντας να εκφράσουμε την αμέριστη και έμπρακτη αλληλεγγύη  και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό συνανθρώπους μας  στην Κεφαλονιά απευθύνουμε προς όλους τους Εορδαίους κάλεσμα ανθρωπιάς για τη συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιείται  υπό την αιγίδα του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας και της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας  Πτολεμαΐδας (Ε.Δ.Ο.Π)

Τη μεταφορά των τροφίμων και των άλλων προϊόντων εγγυάται η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας η οποία θα τα συνοδέψει με εθελοντές διασώστες και θα τα παραδώσει στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς ενώ το γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας  θα παρέχει  τα μέσα  για τη μεταφορά τους  .

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής  και μετά από επικοινωνία με τους θεσμικούς φορείς του Δήμου Κεφαλονιάς  πληροφορηθήκαμε ότι χρήζουν άμεσης ανάγκης τα παρακάτω  είδη:

Παιδικές πάνε Νο1 , Νο2 , Νο4 , Νο5 , Νο6+
Πάνες ενηλίκων
Είδη ατομικής υγιεινής ( Σαμπουάν , Αφρόλουτρα , σαπούνια ,   
                                    Οδοντόκρεμες , χαρτί υγείας , μωρομάντηλα , χαρτοπετσέτες ,  
                                   απορρυπαντικά   
Γάλατα μακράς διαρκείας
Όσπρια
Παξιμάδια
Λάδι
Κονσέρβες ( εκτός από τόνο )
Χυμούς

ΧΡΟΝΟΣ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της προσπάθειας η συγκέντρωση των τροφίμων  θα πρέπει να γίνει άμεσα  αρχής γενομένης  την Δευτέρα   17-02-2014  και μέχρι  την Κυριακή 23-02-2014.
Την Δευτέρα 24-02-2014 θα γίνει η συγκέντρωση τον προϊόντων στη σχολή Δημοτικής Αστυνομίας από οχήματα του Δήμου Εορδαίας και του οχήματος της Εθελοντικής Διασωστική Ομάδας Πτολεμαϊδας , όπου θα τοποθετηθούν σε κούτες και μετά θα φορτωθούν για  τον τόπο προορισμού.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Τα τρόφιμα  θα συγκεντρωθούν σε κάθε σχολική μονάδα που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον  καθώς και στις  ενορίες  των τοπικών  κοινοτήτων  του Δήμου Εορδαίας  .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συνεισφέρουν μεμονωμένα  μπορούν να φέρνουν τα προϊόντα στο γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας όλα τα πρωινά.
Άτομα που ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντική δράση στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνούν και να απευθύνονται στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας
Διεύθυνση : Β. Κωνσταντίνου 11 (Πολύκεντρο )
Τηλέφωνο: 2463026998
Ηλεκτρονική  Διεύθυνση : ethelontis@ptolemaida.gr
Αρμόδια : Ραχήλ Θωμά

 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ     ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Δ.Ο.Π.
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.    
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΓΓΑΣ    ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.