Σύλληψη δύο νεαρών στην Πτολεμαΐδα για διάθεση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή



Την Παρασκευή τις μεσημβρινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 26χρονο για διάθεση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή και έναν 17χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθη ο 17χρονος διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά χάπια, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε και τα οποία του είχε διαθέσει λίγο νωρίτερα ο 26χρονος.

Στη συνέχεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη και ο 26χρονος, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δεκατρία (13) χάπια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και  για τα οποία δεν κατείχε νόμιμη ιατρική συνταγή,
μία (1) συσκευασία που περιείχε υπολείμματα κάνναβης,
ένας (1) τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και
ένα (1) μαχαίρι, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.