Το αναψυκτήριο στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου και πάλι κοντά στους δημότες της ΚοζάνηςΟ Δήμος Κοζάνης πληροφορεί τους πολίτες πως το αναψυκτήριο στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου, το παραδοσιακό αυτό σημείο γλεντιού και διασκέδασης της πόλης, έχει πλέον ανοίξει και περιμένει όλους τους δημότες να τους φιλοξενήσει σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, με καλό φαγητό και φιλική εξυπηρέτηση.

Ο χώρος θα είναι ανοικτός καθημερινά, εκτός Δευτέρας, μετά τις 07:00 το απόγευμα, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα είναι ανοικτά από το πρωί και για ολόκληρη την ημέρα.

Τέλος, όπως εξάλλου συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, ο χώρος διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και για συγκεντρώσεις και γιορτές συλλόγων και φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τον προγραμματισμό των κοινωνικών εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, στο τηλέφωνο 2461029842.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.