Βίντεο: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θ. Καρυπίδη



Θα κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ως ανεξάρτητος, ο Θεόδωρος Καρυπίδης, τον οποίο είχε ανακοινώσει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ και απέσυρε τη στήριξη του μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις και συμπεριφορές του.

Ο κ. Καρυπίδης αφού έκανε μια τοποθέτηση περίπου 15 λεπτών στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης κατά την οποία εξήγησε με χρονολογική σειρά όλα τα γεγονότα όπως συνέβησαν (το πως τον προσέγγισαν από το ΣΥΡΙΖΑ και τι ακολούθησε μετά, μέχρι το “διαζύγιο”), έδωσε διευκρινήσεις και εξηγήσεις και για τις αναρτήσεις του στο facebook, για τις οποίες, ως γνωστόν, χαρακτηρίστηκε από μερίδα των ΜΜΕ και από μεγάλη μερίδα πολιτών (κυρίως του αριστερού χώρου) ως αντισημίτης και ρατσιστής, παράλληλα όμως έδωσε και μια από σειρά απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Ανέφερε πως δεν επιθυμεί τη στήριξη κανενός κόμματος, πως όλοι όσοι τον πολέμησαν θα λάβουν την απάντησή του από τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας το βράδυ των εκλογών, ενώ έδωσε και διευκρινήσεις για το πώς θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του.

Το όνομα της παράταξης του είναι “Δύναμη ανατροπής για τη Δυτική Μακεδονία” και, όπως σημείωσε, θα συνεχίσει τον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης.

Δείτε ΟΛΗ την συνέντευξη στο βίντεο του Live-Avles.tv:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.