Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με τη συντονιστική επιτροπή των αγροτών της περιοχήςΜε τη συντονιστική επιτροπή των αγροτών της Εορδαίας συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των αγροτών. Οι αγρότες επέδωσαν στη δήμαρχο το ψήφισμά τους, με το οποίο ενημερώνουν για τα αιτήματά τους και ζητούν τη συμπαράσταση των φορέων.

Καλό ξεκίνημα του αγώνα ευχήθηκε η δήμαρχος Εορδαίας, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαστε όλοι κομμάτι αυτού του αγώνα, καθώς υπάρχουν προβλήματα παντού. Κατανοώ πλήρως τα πραγματικά και δικαιολογημένα αιτήματά σας και νομίζω ότι με τις κινητοποιήσεις και την διεκδίκηση με συμπαραστάτες και δίπλα όλους εμάς θα κερδίσουμε πολλά. Η περιοχή μας στηρίζεται στον αγροτικό τομέα θα αγωνιστούμε για να παλέψουμε για  όλα όσα μας ενώνουν».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της συντονιστικής Απόστολος Χατζόπουλος έθεσε τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, όπως η ρύθμιση των φορολογικών θεμάτων, αλλά και το ζήτημα της άρσης της καραντίνας του καλαμποκιού, η μη υποχρεωτική ασφάλιση στον ΕΛΓΑ, η διάθεση περισσότερων χρημάτων για τους νέους αγρότες, ο έλεγχος εισαγωγών αγροτικών προϊόντων, αλλά και η δημιουργία μονάδων βιοκαυσίμων, μεταξύ άλλων. «Ζητάμε να κρατήσουμε αυτά που έχουμε, δεν διεκδικούμε άλλα» τόνισε ο κ. Χατζόπουλος χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.