«Όταν η ευγνωμοσύνη συναντά την ευεργεσία», στη μνήμη της Ελένης Χατζηκώστα



Σήμερα πενθούμε, κλαίμε, αποδίδοντας τον τελευταίο ασπασμό και αποχαιρετούμε με άπειρη αγάπη την καλή μας “νεράιδα “, που φρόντισε για μας, για να έχουμε το πιο όμορφο σχολείο.

Σιωπηλά στεκόμαστε μπροστά σου, μικροί μαθητές, δάσκαλοι, γονείς με ευγνωμοσύνη, για να σε συνοδεύσουμε στην τελευταία κατοικία. Τα λίγα λόγια που θέλουμε να σου πούμε είναι από καρδιάς.

Γιατί εσύ είχες μεγάλη καρδιά, γεμάτη αγάπη και καλοσύνη, που χώραγε όλα εμάς τα παιδιά που σε συναντούσαμε στις εκδηλώσεις του σχολείου σου και στις επισκέψεις μας στο σπίτι σου.

Γιατί για εμάς ήσουν η ευεργέτιδά μας, όπου έμπρακτα, με κίνητρο την αγάπη και τη φιλαλληλία, πρόσφερες στον τόπο μας, σ’ εμάς, στα μικρά παιδιά της πόλης σου ένα όμορφο Νηπιαγωγείο, πλήρως εξοπλισμένο, κόσμημα για την πόλη.

Γιατί για μας ήσουν η ευγενική κυρία Ελένη, που πάντα το σπίτι σου ήταν ανοιχτό αλλά η καρδιά σου περισσότερο………..

Θυμόμαστε με πολύ αγάπη το χαμόγελό σου, νοσταλγούμε την ανοιχτή αγκαλιά σου.

Θα σε θυμόμαστε, θα σε τιμούμε, θα σε σεβόμαστε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ για όλα όσα έχεις προσφέρει στην πόλη σου και στα μικρά της παιδιά.

Αιωνία η μνήμη σου

Οι μικροί μαθητές
Οι δασκάλες
Οι γονείς
του 21ου Νηπιαγωγείου ” Χατζηκώστα”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.