Ο ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας για την προγραμματισμένη συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του



Σε σχέση με τα σχόλια που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για την  προγραμματισμένη συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7-2- 14 έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1.       Οι αναφορές που έγιναν είτε οφείλονται σε παραπληροφόρηση είτε σε σκοπιμότητα, δεν τιμούν την δημοσιογραφική δεοντολογία.

2.       Τίποτε από αυτά που αναφέρονται δεν συνέβη. Η συζήτηση είχε  ένταση, είχε πάθος είχε διαφωνίες και συμφωνίες.

Αυτό είμαστε.

Ένας ζωντανός πολιτικός χώρος στον οποίο η δημοκρατία αντέχει και δίνει λύσεις. Έτσι έχουμε μάθει στον χώρο της αριστεράς και έτσι διαλεγόμαστε.

Οι πολιτικές συγκρούσεις οι διαφωνίες και η συμφωνίες είναι  η κινητήρια δύναμη και να προχωρήσουμε μπροστά.

3.       Στην συνέλευση των μελών συζητήθηκε το έργο των θεματικών και η οργάνωση δράσεων όπως και τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης με βάση τα νέα δεδομένα που προέκυψαν.

Έγινε διάλογος και αποτίμηση για την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται σε επίπεδο περιφέρειας και εκφράστηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης λύσης που θα εγγυάται την προοπτική της ανατροπής.

4.       Σε σχέση με τον Δήμο Εορδαίας, εκτιμήθηκε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το θέμα της αυτοδιοίκησης σε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και ο λόγος πλέον έχει περάσει σε αυτήν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας καλεί τα μέλη τους φίλους του και όλη την τοπική κοινωνία να στρατευτούν με την Δημοτική κίνηση «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» σε μία ελπιδοφόρα πορεία για την ανατροπή, προς όφελος της δημοκρατίας των πολιτών και της ανασυγκρότησης της Εορδαίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.