Γ’ Εθνική: Ευκαιρία για το 4×4 η Κοζάνη – Καστοριά: Η επιστροφή του αρχηγού! – Πυρσός Γρεβενών: Θα βοηθήσει η νίκη στα χαρτιά



Το «4Χ4» θέλουν οι φορμαρισμένοι ερυθρόλευκοι του Βασίλη Παπαδόπουλου εκτός έδρας με τον Κάστορα. Τέσσερις επιστροφές και… λευκό το απουσιολόγιο.

Ως μια καλή ευκαιρία για το «4Χ4» αντιμετωπίζει η Κοζάνη το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κάστορα και θα τα δώσει όλα για την επέκταση του νικηφόρου σερί. Οι ερυθρόλευκοι, που «τρέχουν» ένα αήττητο σερί από τη μέρα που ανέλαβε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, δεν υποτιμούν πάντως τους Καστοριανούς, με τους οποίους έχασαν δυο βαθμούς εντός έδρας στον πρώτο γύρο (0-0).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την Κοζάνη, καθώς επανέρχονται οι Προβίδας, Τραυλός, Χαματάι και Ταφαρλής (οι τρεις πρώτοι από τραυματισμούς, ο τελευταίος από τιμωρία), ενώ ικανοποίηση επικρατεί για το νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Παπαδόπουλο, αφού ο νεαρός φορ συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ (το πρώτο στο 3-0 με τον Θεσπρωτό).

Καστοριά: Η επιστροφή του αρχηγού!
Η επιστροφή του Βασίλη Αναγνωστόπουλου στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας είναι η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ο εμβληματικός αρχηγός του συλλόγου, έσπασε το δάχτυλο στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε στην αναμέτρηση απέναντι στη Κοζάνη και ενώ ο αρχικός χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα είχε υπολογιστεί στον ένα περίπου μήνα, κατόρθωσε σήμερα να βγάλει με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει τη Κυριακή στη βασική ενδεκάδα!

Από εκεί και πέρα μετά το χθεσινό χαλάρωμα ξεκίνησε επί της ουσίας από σήμερα η προετοιμασία για το επόμενο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα, τεχνική και στη συνέχεια αερόβια άσκηση με τη μορφή διαλυτικής.

Ατομικά γυμνάστηκαν Σαββαΐδης και Κουρτίδης με τη κατάσταση του πρώτου να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ αντίθετα ο δεύτερος έχει τεθεί εκτός μάχης από τη κυριακάτικη αναμέτρηση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεθεπόμενο πλέον ματς που είναι εντός έδρας απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και παράλληλα να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τη σωτηρία τους οι <<γουναράδες>> θα διανυχτερεύσουν το Σάββατο στο νησί των Φαιάκων, πηγαίνοντας έτσι ξεκούραστοι στο ματς.

Πυρσός  Γρεβενών ¨Θα βοηθήσει η νίκη στα χαρτιά
«Σκασμένος» ήταν ο Πέτρος Τσούκλης όχι μόνο από την ήττα του Πυρσού Γρεβενών την Κυριακή στην Καστοριά (1-0), αλλά και από την αντιμετώπιση που έτυχαν αυτός και κάποιοι παίκτες από την μερίδα φιλάθλων, δηλώνοντας στο dokari.gr: «Είναι άσχημο να σε βρίζουν χωρίς να προκαλείς και χωρίς λόγο, για μια ομάδα στην οποία έχεις προσφέρει. Είμαι Καστοριανός και έπαιξα δυο φορές στην ομάδα, σε δύσκολες περιόδους. Επίσης, κάποιοι παίκτες του Πυρσού έπαιξαν εκεί, όπως οι Κοσμίδης, Σικαλόπουλος, Σκέντος και Αθανασιάδης. Αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν ότι κάποιοι στην κερκίδα δε σέβονται τίποτα. Δείχνει αχαριστία και απόλυτη ισοπέδωση. Αγαπώ την Καστοριά, αλλά δουλεύω στον Πυρσό και είναι λογικό να θέλω το συμφέρον του».
Όσο για το ματς; «Μέχρι τη στιγμή του 1-0 ήμασταν ανώτεροι και είχαμε παραπάνω φάσεις. Δεχθήκαμε γκολ από λάθος του πορτιέρο μας. Μετά το ματς πήγε στη δύναμη. Ως τώρα μας κοστίζουν οι τέσσερις χαμένοι βαθμοί εντός, στις ισοπαλίες με Θεσπρωτικό και Κρανούλα. Πιστεύω ότι έχουμε υλικό, οργάνωση και δυναμική για να σωθούμε, στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Θα βοηθήσει η νίκη στα χαρτιά με τη Λευκάδα, θα ηρεμήσουμε και θα ανασυνταχθούμε, ενώ θα αποθεραπευθεί και ο Μπόλος. Φιλικό δε θα γίνει και αναζητούμε αν βρεθεί ελεύθερος επιθετικός. Έχουμε βατό πρόγραμμα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε εντός Καμπανιακό και εκτός Όλυμπο Κέρκυρας».

Οι διαιτητές του 2ου ομίλου
Την Τετάρτη (5/2) ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Κάστορας-Κοζάνη
Κολυτάς, Σκορδίλης, Γραικός (Κέρκυρας)
Εθνικός Φιλιππιάδας-Οδυσσέας Κορδελιού
Ζούγρας, Τσιαμπάζης, Ξενακίδης (Κοζάνης)
Όλυμπος Κέρκυρας-Καστοριά
Αθανασίου, Σαρλής, Μπουντούρης (Άρτας)
Καμπανιακός-Δόξα Κρανούλας
Παπαγγελής, Ζιγκερίδης, Γκαϊνταντζής (Σερρών)
ΑΕΛ-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Τσέτσιλας, Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)
Θεσπρωτός-Δόξα Πενταλόφου
Πάνος (Γρεβενών), Αντωνίου, Μωυσιάδης (Ηπείρου)
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Πρέβεζα
Φωτιάς, Δεμερτζής, Κουπαράνη (Πέλλας)

Βαθμολογία
ΑΕΛ 42
Οικονόμος Τσαριτσάνης 35
Εθνικός Φιλιππιάδας 31
Κοζάνη 30
Καστοριά 29
Θεσπρωτός 27
Καμπανιακός 25
Οδυσσέας Κορδελιού 25
Δόξα Πενταλόφου 23
Πυρσός Γρεβενών 21
Δόξα Κρανούλας 20
Όλυμπος Κέρκυρας 14
Πρέβεζα 13
Κεραυνός Θεσπρωτικού 13
Κάστορας 12
Τηλυκράτης Λευκάδας (αποχώρησε)

Από τις Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.