Η Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση στην Κωνσταντινούπολη



Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την συμμετοχή της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στην  Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITΤ 2014 η οποία πραγματοποιήθηκε  από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2  Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και συγκαταλέγεται στις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές  εκθέσεις του κόσμου.  Φέτος φιλοξένησε πάνω από 70 χώρες σε 65.000 τ.μ.

Σε μια προσπάθεια εξεύρεσης νέων αγορών, δεδομένων των προβλημάτων που έχουν προκύψει στον εσωτερικό τουρισμό λόγω της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα, η Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITΤ 2014  όπου και διαπιστώθηκε  το  αυξημένο ενδιαφέρον των Τούρκων  να επισκεφθούν οργανωμένα (σε  γκρουπ) την περιοχή μας. Δεκάδες τουριστικά πρακτορεία ενδιαφέρθηκαν για το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας τονίζοντας ότι το σύγχρονο οδικό δίκτυο  μας καθιστά πια  έναν ελκυστικό προορισμό.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης  Καντίρ Τομπάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.