Ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ



Καλούμε τον λαό της ΠΕ  Κοζάνης να συμμετάσχει ενεργά στις κινητοποιήσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων του ομίλου ΔΕΗ ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ & ΑΔΜΗΕ, σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30  στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Προειδοποιούμε τη μνημονιακή συγκυβέρνηση ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκχωρήσει σε ιδιώτες τις Στρατηγικές Εθνικές Υποδομές και να ξεπουλήσει τον ΑΔΜΗΕ και τη ΔΕΗ. Τονίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε τετελεσμένα.

Προειδοποιούμε τους κερδοσκόπους που θα ορμήσουν στην εταιρεία και τους λέμε:

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να ακυρώσει την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ,  γιατί η ενέργεια αποτελεί Δημόσιο και Κοινωνικό Αγαθό και ανήκει στον Ελληνικό Λαό.

Ο ΑΔΜΗΕ είναι και θα παραμείνει περιουσία του ελληνικού λαού. Είναι η ραχοκοκαλιά της ΔΕΗ και του ηλεκτρικού συστήματος της Ελλάδας, μια τεράστια Δημόσια Περιουσία, με τρέχουσα εμπορική αξία 8 δις ¤ και δεν μπορεί να ξεπουληθεί για μερικά ψίχουλα στα αρπακτικά της αγοράς

Ο ΑΔΜΗΕ είναι θεμέλιο για την οικονομική και παραγωγική  ανάπτυξη της χώρας και την ανασυγκρότησή της.

Το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ ανοίγει την ¨κερκόπορτα¨ για την άλωση και  τη λεηλασία της ΔΕΗ και αυτοί που την άνοιξαν είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.