Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν διανομή ελαιόλαδου σε πολίτες

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης, ενημερώνει τους πολίτες, που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να προσέλθουν για να παραλάβουν την ποσότητα μαγειρικού λαδιού που τους αναλογεί, την Πέμπτη 06 και την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου, στο Αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου, από τις 09:00 π.μ. έως 02:00 μ.μ.

Παράλληλα, οι δικαιούχοι που για διάφορους λόγους δεν είχαν προσέλθει να παραλάβουν τα προηγούμενα προϊόντα, παρακαλούνται να προσέλθουν στις παραπάνω ημερομηνίες να τα παραλάβουν.

Τέλος, θυμίζουμε πως οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούσαν να υποβάλλουν αίτηση αποκλειστικά μέσω ενός φορέα και για το λόγο αυτό, αλλά και για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, συνιστάται να προσέλθουν μόνο όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων, που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης, μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.